iOn відкриває другий магазин техніки Apple зі статусом Apple Premium Reseller. Чому він найкращий у своєму класі?

18 травня в ТРЦ Retroville відкриється iOn — магазин техніки Apple зі статусом Apple Premium Reseller. У ньому буде представлено всі нові продукти компанії, які офіційно продаються в Україні. До свята оголошуються спеціальні ціни на найпопулярніші продукти бренду.

Новий iOn розташується в центральному атріумі ТРЦ Retroville на площі 146 квадратних метрів. У ньому ви зможете ознайомитися з інтерфейсом, функціями девайсів і отримати консультацію експертів. А при необхідності — і кваліфіковану допомогу, адже прямо в магазині буде працювати сервісний центр.

Изображение выглядит как текст, человек, внутренний, стоит

Автоматически созданное описание

«Для нас дуже хвилююче відкривати другий магазин в Києві. Адже за минулий рік наш магазин в ТРЦ Lavina Mall відвідали понад 15 000 покупців. Це говорить про те, що все більша кількість фанатів бренду Apple замислюються про покупку оригінальних пристроїв з офіційною гарантією», — розповів генеральний директор iOn Apple Premium Reseller, Микола Троценко.

Що таке статус Apple Premium Reseller і в чому перевага iOn?

В Україні є лише одна мережа магазинів техніки Apple зі статусом Apple Premium Reseller (APR) — iOn. А це означає: якісне обслуговування клієнтів, комплексний сервіс, постійна наявність асортименту продукції. У магазинах мережі відвідувачі можуть ознайомитися з пристроями ще до покупки (принцип відкритої викладки), потримати їх в руках, дізнатися про функції та протестувати можливості.

В iOn ви отримаєте відповідь на будь-яке питання, що стосується техніки Apple. Починаючи від вибору девайсу і його налаштування і закінчуючи ремонтом. І все це відбувається в приємній обстановці, пронизаній атмосферою бренду.

Изображение выглядит как человек, внутренний

Автоматически созданное описание

Експерти з iOn нададуть повний набір сервісних послуг в мінімальні терміни: trade-in, розширена гарантія, страхування, підмінний фонд. А ще, будь-який покупець може пройти навчання по продукту:

«Наприклад, дізнатися, як налаштувати девайс і користуватися ним. Як повністю підготувати пристрій до роботи ще до виходу з магазину. А також наклеїти захисне скло, відновити iOS, встановити програми, перенести дані та отримати багато інших послуг, пов’язаних з роботою iPhone, iPad, Apple Watch і MacBook», — розповів директор iOn, Микола Троценко.

Активності та подарунки

Відкриття буде урочистим: магазин почне працювати з 10:00, а з 16:00 стартують активності. Настрій будуть створювати ведучий і DJ. Всі гості зможуть взяти участь у квізі, розіграші цінних призів від iOn і партнерів та майстер-класах:

  • обробка фото на iPhone;
  • малювання на iPad;
  • 10 найголовніших фішок Mac.

Щоб забронювати свою участь в майстер-класах, потрібно пройти безкоштовну онлайн-реєстрацію.

Перші 100 відвідувачів отримають подарунки від iOn, а перших 50 покупців чекає подвійний бонус: додатковий рік гарантії на MacBook або iPhone і пакет послуг «Старт». Він містить в собі увімкнення та активацію нового пристрою, перенесення контактів і заміну SIM-карти. Це повне налаштування пристрою з нуля.

Изображение выглядит как текст, внутренний, другой, несколько

Автоматически созданное описание

Які продукти можна купити з максимальною вигодою?

Відкриття нового iOn — це чудовий привід придбати техніку Apple. Адже в честь свята мережа магазинів порадує покупців унікальною пропозицією на топові девайси — MacBook, iPad, iPhone, Apple Watch і AirPods Pro. Спеціальна ціна діє тільки з 18 по 23 травня. Кількість товару обмежена.

Гарантовано придбати пристрої за вигідною ціною зможуть ті покупці, які оформлять попереднє замовлення в період з 11 по 18 травня. Залишити заявку можна на сайті.

Изображение выглядит как текст, электроника, внутренний, компьютер

Автоматически созданное описание

Пропозиція поширюється на:

  • MacBook Air M1 256 Gb. Спеціальна ціна – 29 999 гривень замість 37 999.
  • iPhone 12 Pro Max 128 ГБ. Спеціальна ціна – 35 500 гривень замість 40 999.
  • iPhone 11 64 ГБ. Спеціальна ціна – 18 999 гривень замість 21 999.
  • iPad 10,2 32 ГБ, Wi-Fi. Спеціальна ціна – 9 999 гривень замість 11 499.
  • Apple Watch Series 6 GPS 40 і 44 мм. Спеціальна ціна – від 11 700 гривень замість 14 699.
  • AirPods Pro. Спеціальна ціна – 6 599 гривень замість 8 299.

iOn дбають про здоров’я покупців. Тому ввели нову послугу — електронну чергу. При оформленні замовлення на сайті ви зможете обрати зручний час і дату, щоб забрати свої нові пристрої. Так ви зможете уникнути скупчення людей. Детальна інформація буде доступна в особистому кабінеті на сайті після оформлення замовлення.

Коли: 18 травня, 16:00.

Де: ТРЦ Retroville (пр-т Правди, 47).

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск