Команда AIN.UA запускає видання AIN.Business — пишемо про малий та середній бізнес

1665
4

Привіт. Мене звати Ілля Бошняков, я видавець AIN.UA. У січні 2021 року наша команда перезапустила розділ вакансій, а за декілька місяців на його основі побудувала великий джоб-портал — Recrutika. Там уже більше 1500 компаній, 4000 вакансій та 200 000 переглядів вакансій щомісяця.

Також з травня 2021 року починаємо роботу над ще одним проектом. Ми називаємо його AIN.Business. Будемо писати про малий та середній бізнес та усе, що його оточує. Поки AIN.UA пише про tech-індустрію та онлайн, AIN.Business зробить наголос на офлайн-бізнесі без must-Tech. Ми розповімо, наскільки вигідно вирощувати аспарагус і мікрогрін з технологіями та без; як організувати глемпінг чи warehouse у вашому ЖК; що вигідніше — відкрити барбершоп чи 5 малинових равликів на колесах із кавою. З часом видання буде розвиватись та збільшувати пул своїх тем, як-от персональні інвестиції чи лайфстайл.

AIN.Business — не окремий розділ AIN.UA, а повноцінний окремий сайт зі своєю редакцією. Ми бачимо запит на практичну та раціональну інформацію, як-от пояснення, інструкції, розповіді про бізнес з цифрами та фактами про, наприклад, виробників меблів чи крутий український бренд одягу. Звідусіль розповідають, як оперувати мільйонами та будувати мільярдні компанії, забуваючи навчити чи розповісти, з чого потрібно починати, які перші кроки. Новий проект дозволить нам якісніше покрити нішу середнього та малого бізнесу. 

Ми раді, що AIN.Business запускаємо з потужним партнером – холдингом TECHIIA. Той випадок, коли синергія з першого дзвінка у Zoom (клята пандемія!). Команда TECHIIA одразу підтримала нашу ідею запустити нове видання та зробити фокус на малому та середньому бізнесі, що активно набирає оберти в Україні.   

«Концепція AIN.Business дуже перекликається з підходом TECHIIA у менторстві малого і середнього бізнесу. А він такий: жодних абстракцій — тільки практика та підтримка. Спільно з виданням ми хочемо допомогти нашим підприємцям стати більш сильними та підготовленими, розвивати їхні таланти та економіку в цілому. Це частина нашої місії як міжнародного холдингу з українським корінням», — говорить CPEO холдингу TECHIIA Маріанна Коніна. 

AIN.Business уже працює у beta-режимі. Проте вже має свою Facebook-сторінку.

Якщо ви хочете, щоб AIN.Business розповів про ваш бізнес і ви готові ділитись цифрами — напишіть декілька слів про себе у цій анкеті: по мірі можливостей ми зв’яжемось з вами.


Видавець — Ілля Бошняков

Головний редактор — Ілля Кабачинський

Редактор – Олексій Бондаренко

Журналіст – Анастасія Дорошенко

Партнер – Techiia. 

Оставить комментарий

Комментарии | 4

Поиск