На ринг виходять IT-важковаговики: у Києві відбудеться батл про те, хто такі DevOps і за що вони відповідають

573

Експертний поєдинок IT Ring, який організовує компанія Parimatch Tech, відбудеться знову. Цього разу йтиметься про DevOps: спікери зійдуться на рингу, щоб визначити функції цих спеціалістів, посперечаються про те, якою має бути їхня взаємодія із програмістами, а також розберуться в технічних деталях.

«DevOps зараз на «хайпі». Постійно з’являються і зникають інструменти, вигадуються і вдосконалюються практики, компанії відкривають нові позиції та змінюють свою структуру під DevOps. Але водночас немає однозначного розуміння того, що ж це таке. Ми запустимо дискусію, де спробуємо розібратися в самому понятті DevOps, чого від нього чекати та що потрібно людям, які вирішили пов’язати з ним свою кар’єру. Ну і звичайно ж похоліваримо про інструменти та підходи — який же батл без цього», — Сергій Калинець, System Architect в Parimatch Tech.

У поєдинку зійдуться:

  • Сергій Калінець, Parimatch Tech, і Олександр Мілушев, HealthJoy, «Хто такі ці ваші DevOps? Люди або інструменти?».
  • Денис Лемешко, Parimatch Tech, і Костянтин Вишинський, учасник ISAC (International Software Architecture Club), «Ідеальний архітектор — DevOps або розробник?».
  • Денис Васильєв, GlobalLogic, і Володимир Цап, SHALB, «DevOps: Jenkins vs GitOps, ‘Service mesh мертвий?’, Vendor-lock’нуті проекти vs OpenSource».

«Перший IT Ring зібрав понад 700 учасників — офлайн і онлайн — а також отримав багато позитивних відгуків від експертного співтовариства. Формат дозволяє нам об’єднати яскраве шоу та корисні думки — і зробити це максимально ефективно й цікаво.

У другій серії ми хочемо продовжити традицію динамічних експертних спорів на рингу. І порушимо тему, яка, впевнена, цікавить багатьох розробників та інженерів», — зазначає Надія Семененко, івент-продюсер Parimatch Tech.

Старт батлу — 9 червня о 17:00. Івент можна буде відвідати фізично в PMHUB або подивитися онлайн-трансляцію на YouTube. Купити квиток на офлайн-захід або зареєструватися на віртуальний перегляд можна за посиланням. Усі зібрані кошти будуть перераховані до благодійного фонду Parimatch Foundation на відкриття нових спортивних груп для дітей з особливими потребами.

Дивись, як пройшов:  IT Ring: QA manual VS QA automation:

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск