В Україні стартують продажі найпотужнішого iPad Pro та різнокольорових iMac

1676
1

Придбати офіційні iPad Pro та iMac можна в авторизованих реселерів Apple в Україні. На українському ринку вже з 2 червня стартує продаж двох найновіших продуктів компанії Apple – нових різнокольорових моноблоків iMac і надпотужних iPad Pro з процесором M1. Зробити попереднє замовлення варто вже зараз: обидва пристрої у великому дефіциті по всьому світу через неймовірну популярність і величезний попит з боку аудиторії.

Придбати офіційні iPad Pro з вигодою 5000 грн і iMac з вигодою 7000 гривень можна у авторизованих реселерів Apple в Україні: iOn, Фокстрот, Розетка, Eldorado, Comfy, Moyo, Алло, Цитрус, Vodafone.

Такі спеціальні умови будуть діяти тільки 3 дні.

24-дюймовий iMac

Новий iMac – найнеймовірніший з коли-небудь створених моноблоків Apple – товщина дисплея лише 11,5 мм при діагоналі 24 дюйма і роздільній здатності Retina 4,5К. Десктоп настільки компактний, немов його й немає на столі. У корпусі ховається все необхідне для комфортної роботи: до 16 ГБ оперативної пам’яті, SSD до 2 Тб, а головне – новий і неймовірно продуктивний чіп від компанії Apple – M1. Інших таких процесорів на ринку немає. А ще – краща камера, мікрофон і динаміки в лінійці Mac.

І, звичайно ж, головна фішка — новий 24-дюймовий iMac доступний у семи різних колірних варіантах на вибір. «Ви ще ніколи не бачили такого комп’ютера», – запевняють в Apple. І вони абсолютно праві.

iPad Pro

У новому поколінні своїх неймовірно крутих iPad Pro компанія Apple реалізувала те, що від неї ніхто не чекав: планшети, які й так продуктивніші ніж 90% PC на ринку, отримали ще більше потужності. Мова про «вибухову» продуктивність iPad Pro з новим процесором M1 – так, тепер він не тільки в комп’ютерах Mac, але й в оновлених планшетах Apple. Продуктивність більша ще на 50%, а швидкість графіки – на 40%. Цей пристрій буквально створено для найсильніших навантажень та величезних за своїми обсягами проектів будь-якої складності: додайте до цього Lidar, порт Thunderbolt і дві камери відмінної якості.

Новий час диктує нові правила: для тих, хто часто працює по відеозв’язку, в нових iPad Pro з’явилася функція «В центрі уваги»: навіть коли ви пересуваєтеся по кімнаті або катаєтеся на стільці, ширококутна камера тримає вас в центрі екрану і співрозмовник не втрачає вас з поля зору.

Нові гаджети доступні для покупки в Україні вже з 2 червня. Перша партія офіційних пристроїв сильно обмежена – зараз це головний дефіцит Apple через великий попит. Встигніть бути серед перших щасливчиків.

Оставить комментарий

Комментарии | 1

Поиск