15 цікавих Telegram-каналів про бізнес, IT та освіту

1681

Сьогодні вже майже не залишилось людей технічних чи креативних спеціальностей, які не користуються Теlegram. Для багатьох він є основним джерелом інформації та комунікації. До вашої уваги добірка Telegram-каналів, які будуть корисними для всіх активних людей. Вони допоможуть бути в курсі всього важливого, що стосується бізнесу, IT, освіти та інших прогресивних сфер.

Корисні бізнес-івенти

Вебінари, конференції, майстер-класи про маркетинг, продажі, просування в інтернеті, SMM, фінанси та інше. Все для ведення сучасного бізнесу. 

NeoKotler

Перший агрегатор маркетингових каналів в Telegram. Корисні матеріали по Digital, SMM, аналітиці та PR в одному каналі.

iPlan.ua

Фінансові планери збирають топові аналітичні статті та кейси по ETF, овдп, нерухомості, бізнесу. Вам допоможуть зрозуміти як і куди інвестувати.

Цікаві онлайн івенти

Вебінари, онлайн-тренінги, курси, більшість з яких — безкоштовні. IT, digital, бізнес, англійська мова, менеджмент та багато інших напрямків. 

Податки фіз. осіб та ФОП в Україні

Давайте вчитися платити податки, а не штрафи, раз ми йдемо в Європу. Найбільший в Україні канал про податки ФОП єдинщиків та фізичних осіб.

Green Way (Тести з ПДР)

Канал тестування знань з Правил дорожнього руху України з роз’ясненнями. Відповідай всього лише на 2 питання щодня — і завжди залишайся в тонусі!

IT івенти в Україні

Анонси вебінарів, майстер-класів, IT-курсів, в тому числі безкоштовних. Для тих, хто хоче почати кар’єру в IT або вдосконалюватись в цій сфері.

Digital Squad

Телеграм-комікс про маркетинг, дизайн та рекламу. Долучайся до прогресивної діджитал-тусовки та безкоштовно навчайся професіям майбутнього.

Артем Бородатюк

Авторський блог засновника Netpeak Group.

Zaichenko Team

Популярний канал з вакансіями і зарплатою від $2500 для IT і Маркетингу. Не шукаєте роботу? Команда ZT дає можливість заробити $ рекомендуючи колег.

Останній Капіталіст

Найбільший паблік про капіталізм. Канал про фінанси, інвестиції, перемоги ринку, свободи та капіталізму.

Space Job

Канал із вакансіями в IT, Media та Digital із перспективними умовами від найкращих компаній, а також івентами для професійного розвитку.

UIT

Канал про актуальне у сфері технологій, в якому можна знайти найсвіжіші новини, вакансії, інтерв’ю та заходи (більшість в Online і безкоштовні).

5 Minutes English Grammar

Зручне вивчення англійської граматики без лонгрідів і копіпейстів: 1 хв тест + 1 хв відео-пояснення на день.

Фрілансер UA

Один з найбільших українських каналів про фріланс та дистанційну роботу: поради, пропозиції, інтерв’ю, цікаві особисті історії.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск