ЛЕГКИЙ БІЗНЕС У СМАРТФОНІ
5 причин перейти на мобільний застосунок «Приват24 Бізнес»
Наші смартфони завжди поруч із нами. З часом вони замінили нам калькулятор, плеєр, фотоапарат, а сьогодні впевнено замінюють навіть комп'ютер. Контролювати свої фінанси стало ще зручніше: ті, хто застав ще SMS-банкінг, підтвердять.

Мобільний банкінг допомагає швидко подбати про широкий спектр завдань, який раніше вимагали доступу до комп'ютера або присутності у банку. Мобільний застосунок «Приват24 Бізнес» у режимі 24/7 оперативно повідомить про надходження від бізнес-партнерів, а також дозволить контролювати поточний залишок грошових коштів. У смартфоні можна легко керувати своїми рахунками та в разі необхідності отримати консультацію не тільки в голосовому режимі, але і через чат.

Такі можливості сьогодні мають і підприємці: технології значно спростили рутинну ділову діяльність. Банкінг у смартфоні для підприємців надає цілодобовий доступ до рахунків, швидку можливість оформлення чи отримання платежів. У спільному спецпроекті з «ПриватБанком», розповідаємо, чим мобільний додаток може бути корисним підприємцям.
ЯК «ПРИВАТ24 БІЗНЕС» ЗІ СКЛАДНОГО САЙТУ ПЕРЕТВОРИВСЯ У ЗРУЧНИЙ ДОДАТОК
2001
Державний «ПриватБанк» запустив інтернет-банкінг ще в далекому 2001 році. Мови про створення додатку «Приват24», який сьогодні має ледь не кожен українець на своєму смартфоні, тоді поки не йшло.
2010
Звичний всім мобільний банкінг «Приват24» з'явився лише за 9 років після цього. Сайт банкінгу для бізнесу хоч і мав широкий набір функцій, але був доволі складним у користуванні, а інтерфейс не дуже «дружнім» до новачків. Та й головну проблему він не вирішував: мобільного доступу до більшості операцій у підприємців не було.
2014
Деякий час існував лише додаток на Android, в якому можна було перевірити стан рахунків і виписку. У 2014 році він отримав оновлення та вийшов ще й на iOS. Тоді він дійсно став схожим на мобільний банкінг.
2018
У 2018 році реформація продовжилася: сайт «Приват24 Бізнес» отримав новий зручний та гарний дизайн.
2020
У 2020 році частина функцій додатку для бізнесу була вживлена в користувацький додаток «Приват24». Ці події ще більше зблизили підприємців та їх бізнес: не треба було навіть завантажувати окремий додаток, щоб виконувати базові комерційні операції.
2021
Далі мова піде саме про єдиний додаток для підприємців, який доступний всім без винятку підприємцям, а це більш ніж 800 тисяч клієнтів. Ось п'ять функціональних причин, чому він популярний.
ЧОМУ ПІДПРИЄМЦІ ОБИРАЮТЬ МОБІЛЬНИЙ ЗАСТОСУНОК «ПРИВАТ24 БІЗНЕС» АБО ЙОГО АНАЛОГ «ПРИВАТ24»
Бо він простий
Якщо ви вперше завантажуєте додаток, він одразу ознайомить зі своїми функціями і можливостями. Навіть без реєстрації можна подивитися як працює той чи інший сервіс, для цього можна скористатися демо-входом. Для зручності можна авторизуватися як через окремий логін для бізнесу чи за допомогою звичайного «Приват24».

Додаток має зручний дизайн та просте меню функцій. В налаштуваннях можна обрати мову та змінити колір теми. Для безпеки і юридичної значимості всі операції підтверджуються через Smart ID (кваліфікований підпис в хмарі), легке керування способами входу та налаштування сповіщеннями додатку. Також там можна отримати консультацію щодо роботи «Приват24 Бізнес» чи повідомити про помилку.

Початковий екран не перевантажує інформацією: є вибір підприємств, поточний курс валют, створення платежів і перегляд виписки та актуальні для підприємців новини. Інтерфейс інтуїтивно зрозумілий.
001
Він функціональний
Щоб побачити поточний стан рахунку, можна не переходити далі за перший екран. На ньому виводяться суми на рахунках. Є також вбудований сканер QR-коду, що зручно, адже можна швидко входити в додаток та підписувати документи на сайті банку.
002
В додатку реалізована більшість можливостей, які іноді потребують швидкого вирішення від підприємця. Цих функцій достатньо для комфортного мобільного бізнес-банкінгу, а рештою — де потрібна точна інформація чи її перевірка, займатися зі смартфона важко. Для цього краще підходить десктопна версія.
Бо він пам'ятає
Головна перевага мобільного банкінгу полягає в його простоті: щоб такі дії як сплата податків чи платежів не займали багато часу. Однак, такі операції постійно потребують реквізитів отримувача. В «Приват24 Бізнес» це питання вирішили настільки просто, наскільки й зручно.

Можливість створити, зберегти та використовувати шаблони платежів зберігає багато часу. Шаблон можна створити на звичайний чи бюджетний платіж. Останнє — це саме сплата податків та ЄСВ. Створюється шаблон просто: вводяться дані отримувача, сума та призначення. Далі цей шаблон можна використовувати: створювати такий платіж, редагувати його або видаляти.

Ця функція економить багато часу. За лічені хвилини зі смартфона можна провести потрібні платежі, сплатити податки та ЄСВ. Або можна зберегти їх в підписаному стані та виконати їх в один клік, коли цього потребує ситуація.
003
Він безпечний
Насамперед мова йде про загальну безпеку використання цього додатку. В додаток можна увійти тільки за паролем чи біометричною аутентифікацією. «Приват24 Бізнес» шифрує всі дані, які передаються до банку чи отримує ФОП.

Для безпеки використовується Smart ID (кваліфікований підпис в хмарі).
004
І він дійсно мобільний
Отримувати оновлення рахунку, робити платежі та контролювати грошові потоки в декілька кліків в режимі реального часу з будь-якого місця — таку послугу для підприємців серед банків пропонують одиниці. «Приват24 Бізнес» дає цей самий легкий доступ до балансу, історії платежів, їх створення з шаблонів та підтримки з боку банку. Це й називається мобільністю.

Звісно, функції додатку доступні та корисні. Щодо функцій, яких немає в додатку — переносити всю функціональність систем інтернет-банкінгу в мобільний додаток зовсім не обов'язково. Зайві функції відволікають та ускладнюють роботу з мобільним застосунком.
005
ЯК ПРИЄДНАТИСЯ
Завантажити додаток можна в ‎App Store чи PlayMarket. Після завантаження, як ми розповідали вище, можна спробувати його в демо-вході. Там можна подивитися на основні функції «Приват24 Бізнес» та оцінити його за своїми критеріями та потребами. Також там доступне посилання на відкриття рахунку на сайті банку.

Якщо у вас вже є рахунок підприємця в «ПриватБанку», ви можете зайти зі свого бізнес-акаунту, який використовуєте в десктопній версії «Приват24 Бізнес», або авторизуватись через додаток «Приват24».
Завантажити для iOS
Завантажити для Android
ТЕКСТ
Богдан Вальд
ПАРТНЕР
Матеріал підготовлено за підтримки «ПриватБанк»
Що це означає?
ВЕРСТКА
Дарія Корнєєва
ІДЕЯ
Наталія Оліферович
ПРОДЮСЕР
Анастасія Михалюк
Євген Заіграєв
ПРЕДСТАВНИК «ПРИВАТБАНК»
Матеріал виготовлено за підтримки рекламодавця
Під час використання матеріалів сайту обов'язковим є наявність гіперпосилання в межах першого абзацу на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням бренду видання AIN.UA. Матеріали з позначками «Новини компаній», PR, «Спецпроект», «Промо» і «Блоги» публікуються на правах реклами.
© 1999-2021 AIN.UA