Міжнародна IT-компанія VRP Consulting відкрила представництво в Україні і набирає команду

Міжнародна IT-компанія VRP Consulting — Salesforce Platinum Consulting partner — відкрила перший офіс в Україні. Це дванадцятий за рахунком офіс компанії, інші підрозділи розміщені в Білорусі, США, Німеччині, Великобританії, Нідерландах, Канаді і Польщі, де працюють понад 500 висококласних фахівців.

«Рішення про відкриття офісу в Україні є стратегічно важливим, оскільки для реалізації високоякісних проектів по всьому світу нам потрібно масштабувати нашу команду, — заявив засновник компанії VRP Consulting Роман Медведєв. — Ми знаємо, що в Україні багато експертів Salesforce, і дуже хочемо, щоб вони приєдналися до VRP Consulting».


У новому офісі вже працює 10 людей, а до кінця 2021 року компанія має намір розширити штат в Україні до 100 чоловік. Загалом VRP Consulting планує масштабувати свою присутність в Україні протягом наступних 2-3 років і збільшити кількість співробітників вдвічі.

Чому це цікаво

Salesforce — це багатофункціональна платформа на основі хмарних технологій, що займає лідируючі позиції в світових рейтингах. У тому числі Salesforce є CRM системою №1 в світі і входить в ТОП-3 рейтингу інноваційних компаній за версією журналу Forbes. На даний момент більше 75% найбільших європейських і американських компаній вже використовують рішення на платформі Salesforce.

У свою чергу, Salesforce-розробники входять в топ-10 світового рейтингу IT-фахівців за рівнем заробітних плат, швидкості кар’єрного і професійного зростання та є одними з найбільш затребуваних на ринку праці.

«Я обрав Salesforce, тому що девелопери цього напрямку працюють набагато тісніше з бізнесами, ніж представники інших технологій, наприклад, ті ж джавісти чи дотнетчики. Бути в середовищі айтішників та бізнесу набагато цікавіше, бо так можна одночасно бачити розробку з обох сторін — сторони клієнта і розробника. Чому я долучився до VRP Consulting в Україні? Я впевнений, що нема нічого кращого, ніж бути на початку розвитку філії міжнародної компанії в твоїй країні», — ділиться враженнями Salesforce Architect Петро Кузів, який декілька місяців тому приєднався до української команди.

Про компанію VRP Consulting

VRP Consulting заснована в 1998 році в Сан-Франциско і є сертифікованим Salesforce Platinum Consulting partner, має статус експерта з аутсорсингу розробки продуктів (PDO), яких лише 9 в світі, включаючи VRP Consulting, і є партнером Salesforce.org. Сьогодні наша компанія представлена 12 офісами в 9 країнах світу.

VRP спеціалізується на консалтингу, аутсорсингу, індивідуальній розробці, додатках AppExchange і інтеграції. Ми маємо 22-річний досвід, і за цей час реалізували понад 1000 проектів для понад 350 клієнтів. Серед них всесвітньо відомі бренди: Rolls-Royce, Burberry, Eurostar, Daimler, Rank Group, Beyond Better Foods та багато інших. У VRP Consulting пишаються тим, що загальний рейтинг задоволеності їх клієнтів становить 4,8 з 5.

Проекти VRP Consulting регулярно відзначаються нагородами. І це — безпосередня заслуга розробників компанії.

«У минулому році ми отримали нагороду Salesforce Partner Innovation Award 2020 на виробничому секторі за новаторське використання Salesforce Customer 360 в проекті Rolls-Royce Yocova для британської компанії Rolls-Royce, яка спеціалізується на виробництві суден і устаткування для авіації та енергетики. Наш проект виявився кращим з 700 кейсів, представлених Salesforce-партнерами. Цей лідируючий на ринку проект надає компаніям авіаційної галузі платформу для спільної роботи і розширення ринку», — розповів технічний директор компанії Дмитро Жугін.


До речі, з Rolls-Royce компанія співпрацює понад 4 роки. VRP Consulting налаштовані на довготривале партнерство з клієнтами.

«Більшість з наших проектів — довгострокові. Завдяки унікальним можливостям технології Salesforce ми допомагаємо компаніям будь-якого розміру у всіх галузях і регіонах досягти своїх цілей та зробити свій бізнес більш зручним та технологічним. Перевагами VRP Consulting є гнучкість, інноваційність, прозорість і орієнтованість на клієнтів», — додав Дмитро Жугін.

Чому круто працювати у VRP Consulting

  • Зарплата вище середнього по ринку. Компанія пропонує Salesforce-розробниками у всіх своїх офісах зарплати, які перевищують середній рівень по країні. Аналогічні умови у VRP Consulting готові запропонувати фахівцям, які приєднаються до нового українського офісу.
  • Гнучкий графік і можливість віддаленої роботи. У VRP Consulting співробітникам надають повну свободу і надають можливість обрати зручний формат роботи.
  • Відрядження в США і Європу. Це — невід’ємна частина роботи Salesforce-розробника, обумовлена ​​прагненням клієнтів компанії завжди бути на одній хвилі з її співробітниками і працювати поруч на одному проекті. Усі витрати на переліт, житло та оформлення виїзних документів компанія бере на себе.
  • Дружна команда. На ринку IT висока плинність вважається нормальною. Але з VRP Consulting співробітники лишаються надовго — і це говорить саме за себе. Середня тривалість роботи в компанії — понад три роки, а серед співробітників з високою кваліфікацією — більше 8 років. Нерідкі випадки, коли співробітники йшли на кийсь час, але потім поверталися назад.
  • Спеціальні бенефіти. Всім співробітникам VRP Consulting пропонує регулярні заняття з англійської мови, оплачувані професійні сертифікації, участь у міжнародних конференціях та мітапах. А також: спортивні тренування під керівництвом тренера, програми із супроводом дієтолога, футбол, волейбол, яхтинг та інше.
  • Дисконтна програма. Унікальні знижки на товари і послуги компаній-партнерів.
  • Клуби за інтересами та корпоративні заходи. У компанії розвинений потужний корпоративний рух, а співробітники VRP Consulting і члени їх сімей можуть в будь-який час приєднатися до активностей тематичних клубів: волонтерським, спортивним, туристичнии, творчим, стати спікерами вебінарів, брати участь в майстер-класах і, звичайно, «запалювати» на масштабних святах, які незмінно проводяться в компанії щороку.

Як потрапити у VRP Consulting

Компанія постійно у пошуку нових талантів. Якщо ви Salesforce-розробник і вас зацікавили умови, відправляйте резюме в один клік через форму на сайті. Весь процес найму займає помітно менше часу порівняно з більшістю великих IT-компаній на українському ринку.

«В середньому проходження кандидатом усіх етапів відбору — від заявки до отримання оферу — займає 5-7 робочих днів. Але ми постійно працюємо над прискоренням цього процесу!», — коментує HR-директор VRP Consulting Павло Скурат.

Якщо у вас немає досвіду роботи з Salesforce або розробки ПО взагалі, компанія пропонує навчити усьому необхідному з нуля! У VRP Consulting працює найбільший в Європі Навчальний центр з підготовки Salesforce-розробників. Всі студенти центру отримують заробітну плату вже з першого місяця навчання. Розпочати навчання можна, навіть не володіючи спеціальними знаннями в програмуванні або технічним досвідом. 

Процес навчання складається з теоретичного та практичного блоків, і проходить в одному з офісів компанії з наступним стажуванням на реальних проектах.

«Програма навчання побудована максимально чітко, а наші ментори пояснюють все незрозумілі моменти і дають практичні завдання», — поділився HR-директор компанії Павло Скурат. «Ми надаємо гарантоване працевлаштування всім випускникам і найближчим часом плануємо нові набори, в тому числі і в Україні»

З 2018 року випускниками центру стали понад 300 студентів, які успішно розвиваються у Salesforce, багато хто з них є лідамі на проектах, а деякі вже й самі виступають в ролі менторів для нових молодих фахівців.

Подати заявку на навчання можна тут.

Завітайте до VRP Consulting онлайн

Якщо ви хочете познайомитися з колегами, які вже приєдналися до українського офісу VRP Consulting, а також дізнатися про професію Salesforce-розробника більше — компанія запрошує взяти участь в онлайн-вебінарі Salesforce Developer v.2.0 or non-university upgrade.

  • Першим спікером стане Salesforce Developer Тарас з виступом про софт-скіли. 
  • Його виступ продовжить Salesforce Architect Петро, ​​який розповість, як прокачати Salesforce-експертизу, де знайти перевірені джерела і як підготуватися до перевірки знань — Salesforce-сертифікації. 
  • Завершить вебінар презентація Salesforce Developer-а Дмитра, який кілька місяців тому релокувався з мінського офісу в новий, український. Дмитро присвятить свій виступ темі Lightning Web Components, пояснить, що це таке, які головні відмінності LWC від Aura, розповість про Lifecycle Hook, Parent-Child communication і багато іншого. 

«Вебінар стане чудовою можливістю ближче познайомитися з компанією VRP Consulting і дізнатися про тонкощі роботи Salesforce-розробника. Учасники вебінару зможуть поставити свої запитання спікерам, а автори найкращих питань будуть заохочені фірмовими подарунками від VRP Consulting», — розповів директор українського офісу Ігор Савченко.

Реєструйтесь на вебінар в один клік, заповнивши форму. Після реєстрації організатори надішлють на вашу пошту посилання на Zoom-конференцію. Також за цікавими подіями з життя компанії можна слідкувати в офіційних акаунтах VRP Consulting у Facebook та Instagram.

До зустрічі у VRP Consulting!

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск