Американська IT-компанія Oxagile відкриває другий Delivery Center — в Україні, і набирає команду талановитих фахівців

Компанія Oxagile відкрила представництво з офісом в Києві. Основний центр розробки знаходиться в Мінську, штаб-квартира — в Нью-Йорку.

Компанія займається розробкою інноваційного програмного забезпечення в першу чергу в галузі Online Video. Всього в портфелі Oxagile понад 450 клієнтів, переважно з США і країн Євросоюзу. У їх числі такі корпорації як Panasonic, Broadcom, Orange. Портфоліо Oxagile можна вивчити тут.

Oxagile була створена в 2005 році. Починаючи з 2013 щорічно потрапляє в список Inc. «5000 найбільш швидко американських компаній». Сьогодні команда налічує 450+ професіоналів і продовжує рости. Місія компанії — створювати красиві рішення, які змінюють світ на краще.

«Ми добре знайомі з такими доменами як OTT, RTC, CV / ML / AI, AdTech і іншими. При цьому ми не обмежуємося технологічною експертизою. Наші фахівці глибоко занурюються в розуміння бізнесу клієнтів, щоб застосовувати технології найбільш ефективно і приносити ще більшу цінність як клієнтам, так і кінцевим користувачам розроблюваних продуктів. Для цього нам потрібні проактивні бізнес- і клієнтоорієнтовані професіонали, готові досягати результату, рости і розвиватися разом з нами», — Co-Founder & CTO Oxagile Сергій Марчук.

У Oxagile діють Training Center і Сenter of Excellence з експертами в області технологій, процесів і управління талантами. Внутрішня культура заснована на принципах довіри і прозорості. Команди сфокусовані на тому, щоб допомогти клієнту впоратися з бізнес-проблемою за допомогою IT. Для цього фахівці беруть активну участь в програмах менторингу і діляться досвідом в рамках внутрішнього навчання, нарощують експертизу не тільки в технологічних, а й бізнесових областях.

«Для нас вкрай важливо працювати з найкращими з талановитих і цілеспрямованих фахівців, щоб посилювати свою ціннісну пропозицію і масштабуватися. У сучасному світі це завдання можливо лише при гнучко розподіленій моделі роботи. Наш новий деливері центр в Україні — черговий важливий крок в цьому напрямку. Я впевнений, люди, які приєднаються до нас, будуть пишатися створюваними інноваційними рішеннями для media & entertainment, public safety, education і advertising, а командна робота з технологіями штучного інтелекту, комп’ютерного зору і обробки відео відкриє їм нові можливості для прокачування скілів», — Co-Founder & CEO Oxagile Дмитро Карпович.

Перші фахівці в Україні вже приєдналися до Oxagile. Зараз відкрито понад 40 вакансій в компанію.

Представники компанії з задоволенням дадуть відповіді на запитання: [email protected].

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск