Projector Library запустили першу в Україні підписку на онлайн-конференції

Команда Projector Library представила великий апдейт сервісу — окрім 300+ відеолекцій підписники отримали доступ до онлайн-конференцій. Основна увага у виступах відводиться практичним порадам та аналізу кейсів спікерами. Крім практичних знань, підписники мають можливість ставити питання спеціалістам та почути відповіді на актуальні питання.

До кінця року команда Projector Library вже запланувала 21 конференцію за 5 напрямками: продуктовий менеджмент, продуктовий маркетинг, продуктовий дизайн, візуальні комунікації та Data Science.

«Ціна залишається незмінною, просто контенту стає в рази більше. Додається лайвова складова, конференції несуть за собою більш кейсові та практичні формати. Наша головна ідея — аби для користувача було ще більше цінності. Бібліотека перетворюється на місце, де відбувається все, де підписник може отримати будь-які актуальні знання, ще й поспілкуватися з іншими людьми», — пояснює ідею Олександр Трегуб, співзасновник та керівник Projector.

Найближчі конференції будуть присвячені продуктовому дизайну та продуктовому маркетингу. Трансляції проходитимуть 25 та 26 червня й 9 та 10 липня відповідно. Серед вже затверджених спікерів спеціалісти з: Miro, Preply, Grammarly, Booking.com, Restream, Ajax Systems, Depositphoto, ЛУН.

В межах конференції з продуктового дизайну на підписників очікує панельна дискусія за участі Костянтина Горського з Intercom, Ліни Кононенко з Wix та Олександра Вілінського з Grammarly — присвячена темі soft skills та їхнього впливу на робочі процеси. 

Річну підписку на бібліотеку можна придбати за 950 гривень. За цю вартість користувач отримає річний доступ до будь-яких із запланованих конференцій та до 290+ онлайн-лекцій.

Більше подробиць можна дізнатися за посиланням.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск