Українсько-естонський стартап Recoshelf залучив €100 000 інвестицій

Читати на RU

Естонський стартап з українським корінням Recoshelf залучив €100 000 інвестицій від іспанського венчурного фонду Think Bigger Capital. Про це AIN.UA повідомили представники стартапу. Команда працює над хмарним сервісом на базі штучного інтелекту для автоматизації роботи торгових майданчиків.

  • Як зазначили в Recoshelf, отримані кошти допоможуть швидше розробляти продукти, прискорити розробку продукту і укладати контракти з новими клієнтами.

«Інвестиції Think Bigger допоможуть нам швидше розробляти продукти на динамічному ринку роздрібних технологій. Recoshelf привернув увагу великих роздрібних торговців, і ми бажаємо команді виправдати їхні очікування», – прокоментував Борха Рівера, головний інвестиційний директор Think Bigger Capital.

  • За допомогою розумних IoT камер продукт Recoshelf стежить за полицями в магазинах – він дозволяє стежити за полицями, розпізнавати продукцію, порівнювати ціни з конкурентами, відразу ж дізнаватися про необхідність поповнення запасів.
  • У лютому 2020 року Recoshelf залучила €30 000 від іспанського інкубатора Demium – Think Bigger Capital, що керує його активами. Окрім цього, стартап отримав фінансування у розмірі $25 000 від Українського фонду стартапів.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук