Замість стін — дерева. Замість музики в навушниках — спів пташок: AB Soft облаштували open air коворкінг

949

На початку літа одеська IT-компанія AB Soft створила власну літню резиденцію в Одесі – унікальний коворкінг просто неба. Він розташувався у популярному серед одеситів місці — Зеленому театрі — майданчику, відродженому з руїн та ревіталізованому задля відпочинку та культурного розвитку мешканців.

Уже понад 15 років AB Soft створює єдину екосистему для українських фахівців, які беруть участь у розвитку продуктів RingCentral, – лідера американського ринку сучасних телекомунікаційних послуг для бізнес-сегмента.

AB Soft вдалось створити комфортні умови для праці: за робочими місцями можна не тільки сидіти, але й за необхідності стояти, тут є швидка wi-fi мережа, кулер із прохолодною водою, розетки, локери. 

Одна з унікальних особливостей коворкінгу – це збережена зелень та природність простору. Для його побудови не вирублено жодного дерева, а навпаки — додано ще більше клумб із квітами та проведено санітарну обрізку дерев. Столи та стільці розставлено так, щоб не заважати рослинам. 

Саме завдяки повазі та догляду за зеленню коворкінг сховався у затишній тіні дерев та кущів – це й створює природну прохолоду на локації.

Зелений театр – це перший і єдиний амфітеатр просто неба в Одесі. До 2016 року амфітеатр перебував у занедбаному стані, але благодійна організація Impact Hub Odessa трансформувала його у простір для відпочинку, розвитку і натхнення. Сьогодні у залі театру, що налічує близько 2000 місць, проходять концерти, фестивалі, літературні читання, театральні постановки та кінопокази. 

Простір навколо театральної зали устелено європейськими газонами, встановлено шезлонги для відпочинку. На території театру є стіл для пінг-понга, також є можливість пограти у шахи чи в бадмінтон. Під боком — великий фудкорт театру, де можна поласувати ланчем. 

«Саме в такий спосіб, гнучко, екологічно, з орієнтацією на потреби працівників, компанія AB Soft адаптується до епохи «new normal». Ми впевнені: працювати в таких умовах буде не тільки комфортно, але й безпечно. Це доводять чисельні позитивні відгуки наших спеціалістів, які за період пандемії вже засиділись у 4 стінах своїх домівок. До речі, «Зелений театр» – це приклад успішного соціально відповідального проєкту, тож нам було не тільки приємно, але й важливо стати меценатами та побудувати перший в Одесі та на півдні України open air коворкінг», — прокоментувала ініціативу Лариса Паслова, СОО AB Soft.

Все, що необхідно спеціалістам AB Soft, аби потрапити в коворкінг, – це зарезервувати місце за допомогою спеціального Booking bot’а. Ця корпоративна система бронювання була розроблена AB Soft спеціально для коворкінгу. Бронь можна зробити як для себе, так і для напарника по команді. 

«Що мені подобається в такому форматі роботи найбільше? Те, що нарешті я працюю поруч із колегами! До речі, попри те, що в Одесі влітку завжди спекотно — під тінню дерев це мало відчутно. Тут є місце для прохолоди та свіжості. І, між іншим, тут є й свої театральні бонуси — інколи ввечері на сцені театру репетирують колективи класичної музики. Тому кілька днів на місяць ти працюєш і надихаєшся під Баха, Моцарта чи Рахманінова. Це щось неймовірне!» — розповідає дизайнерка Марина Рєпнова (AB Soft).

AB Soft також проводить тут корпоративні заходи: уроки з малювання та літератури для дітей співробітників, кулінарні майстер-класи, вечори настільних ігор, тімбілдинги тощо.


AB Soft займається розробкою продуктів для RingCentral близько 15 років. Сьогодні в компанії 550+ професіоналів, які отримують задоволення від своєї роботи та щодня роблять комунікацію простою та зрозумілою для мільйонів людей по всьому світу. AB Soft стрімко розвивається: на разі тут відкрито близько 100 вакансій – компанія шукає спеціалістів по всій країні.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск