Гучний запуск: у COMFY з‘явився мобільний додаток

1059
4

Лідер ринку побутової техніки й домашніх гаджетів COMFY випустив мобільний додаток, завдяки якому можна обирати та замовляти товари за лічені хвилини. Головна перевага — вигідність покупки, персональна вартість для кожного клієнта й кешбек. Мобільний застосунок можна завантажити вже зараз, тому не зволікайте й встановлюйте:

Чому ж виник додаток?

Усе просто: аби дати клієнтам додаткову цінність. Розробка мобільного додатку — це великий крок для компанії COMFY у бік інноваційності й сервісності. Бути #НАМБЕРВАН — це й про випуск мобільного додатку з найбільш вигідними цінами на техніку.

Зараз усе частіше люди проводять час не за ноутбуком та комп‘ютером, а у смартфоні. Тож компанія COMFY підхопила тренд на зростання мобільного трафіку — і зробила додаток. Тепер можна швидко та зручно оформлювати замовлення у телефоні, а за кілька кліків новий гаджет вже готується до видачі чи відправлення.

«Запуск нових проєктів — це завжди виклик для компанії, але планування цього додатку стало для нас очікуваним кроком до успіху, де не було місця сумнівам. У результаті розробки мобільного додатку ми перевершили не тільки свої очікування, але й самих себе. Ми робимо все, аби наш клієнт відчував себе приємно, комфортно й невимушено. Тепер Твій COMFY у твоєму смартфоні!», — каже Владислав, Product owner mobile.

У чому ж переваги додатку?

Мобільний застосунок не тільки дасть покупцям можливість робити замовлення швидше, аніж раніше, але й подарує низку грошових бонусів:

  1. У додатку будь-якому покупцю доступний розіграш бонусів, які еквівалентні гривням, і можуть списати до 100 % вартості товару.
  2. За покупки клієнту нараховується кешбек.
  3. Чим більше покупок — тим більше бонусів. У кожного покупця є персональна вартість на товар.

Не зволікайте: завантажуйте додаток, показуйте його знайомим та не дуже й купуйте гаджети й домашню техніку за найвигіднішою ціною. Тепер твій COMFY у твоєму смартфоні.

А який дизайн?

Ми намагалися створити дизайн програми в легкому, десь мінімалістично-повітряному стилі. Для цього прибрали зайві частини й масивні кольори в додатку і зробили акцент на контенті й функціональності для користувачів. Таке рішення допоможе клієнтам здійснювати покупки максимально легко й зручно.

Чому така технічна начинка?

Цей мобільний додаток написано нативними засобами Kotlin (для Android) і Swift (для iOS). Такий підхід дозволив зосередиться на функціональності додатку, минаючи можливі проблеми, що зустрічаються у світі кросплатформної розробки. Також це дозволяє йти в ногу з останніми змінами у сфері мобільних застосунків.

Що стосується архітектури додатків, то при виборі орієнтувалися на гнучкість і швидкість розробки, тому в результаті обрали популярні архітектури MVVM для Android і VIPER для iOS. Додатковим критерієм у розробці був швидкий перехід до модулярності в разі потреби. 

А для мінімізації ризиків ми обмежили використання побічних бібліотек, тому в проектах переважають стандартні Retrofit, Lottie, Jetpack бібліотеки для Android і Alamofire, Lottie, Kingfisher для iOS.

Оставить комментарий

Комментарии | 4

  • и в чем смысл приложения, если это (большая часть) реализована на сайте?… к тому же после косяка с утечкой личных данных на прошлой неделе у comfy — доверия что-то ставить от них на телефон вообще нет.

    • Дорогой Старожил,позвольте раскрыть вам секрет, что обычно данные утекают не из мобильного прилдожения, а из серверной базы данных, так сказать. А на алишке и ОЛХ мне, например, удобнее серфить из приложения, чем с веба. Тут кому как…

      • Если получите доступ к бд, то да — утечка будет оттуда. А если приложение коряво сделано, то утечка будет через фронт. А через сайт — я просто зашел на него и мне при каждом ф5 грузило чужой аккаунт в залогиненом состоянии со всеми правами)

  • Я перестал покупать в COMFY, и обхожу его стороно после случая изьятия моей 15% скидочной карты кассиром, со словами: -нужно было прийти и обновить карту. Было лет 5 назад, после этого я ничего не купил в этом магазине и не верю в маркетинг. Хотя был хорош, очень

Поиск