Як зробити бізнес
у смартфоні
ЗРУЧНИМ?
бізнес
Як зробити
10 запитань про сервіс «Ключ до рахунку»
«Ключ до рахунку» — сервіс «ПриватБанку», який надає прямий доступ до рахунку підприємства, і при цьому є повноцінною міжнародною банківською картою. Його головна задача — спростити діяльність за рахунок прискорення фінансових операцій, сплати податків та підвищення контрольованості витрат.
0
0
1
5 причин перейти на мобільний застосунок «Приват24 Бізнес»
Наші смартфони завжди поруч із нами. З часом вони замінили нам калькулятор, плеєр, фотоапарат, а сьогодні впевнено замінюють навіть комп'ютер. Контролювати свої фінанси стало ще зручніше: ті, хто застав ще SMS-банкінг, підтвердять.
0
0
2
Як зробити електронний підпис безпечним? Спойлер: найкраще — в хмарі
Цифровий підпис — надійний та зручний інструмент для роботи підприємців. Він дає змогу надсилати звітність до податкової, отримувати держпослуги чи вести документообіг онлайн. Електронний підпис підтверджує особу власника та гарантує, що е-документ підписав саме він.
Як зробити електронний підпис безпечним?
Спойлер: найкраще
— в хмарі
0
0
3
Як «Оплата частинами» збільшує продажі на 40%
Кризовий 2020 похитнув українських підприємців. Кожен крок довелося продумувати в декількох площинах, адже передбачити подальші рішення влади щодо обмеження бізнесу — не легко. А прискорення темпів діджиталізації та відмова від готівки сприяли переходу на онлайн-платежі. Тому, 86% операцій були проведені платіжними картами. Це на 18,6% більше, ніж у 2019.
0
0
4
Матеріал підготовлено за підтримки «ПриватБанк»
Матеріал підготовлено за підтримки «ПриватБанк»
Матеріал підготовлено за підтримки «ПриватБанк»
Матеріал підготовлено за підтримки «ПриватБанк»
Матеріал виготовлено за підтримки рекламодавця
Під час використання матеріалів сайту обов'язковим є наявність гіперпосилання в межах першого абзацу на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням бренду видання AIN.UA. Матеріали з позначками «Новини компаній», PR, «Спецпроект», «Промо» і «Блоги» публікуються на правах реклами.
© 1999-2021 AIN.UA