Український ШІ-стартап Livee залучив $250 000 інвестицій

Читати на RU

Український ШІ-стартап Livee залучив $250 000 інвестицій на етапі pre-seed від стартап-студії Greenpact Future Labs. Про це AIN.UA повідомили представники Livee.

Команда працює над автоматизацією продажів офісного озеленення і розраховує його вплив на продуктивність співробітників.

Livee Team
Зображення: Livee
  • Залучені кошти команда планує направити на вихід на ринок США (маркетинг та продаж) та автоматизацію процесу онбордингу нових клієнтів.
  • Над створенням продукту команда Livee працює з кінця 2020 року. За допомогою рекомендаційних Machine Learning – алгоритмів та системи комп’ютерного зору, Livee здатний за 10 хвилин запропонувати клієнтам готову концепцію трансформації робочого простору.
  • Завдяки використанню методології Happiness Impact ми розраховуємо вплив озеленення на різні показники, серед яких і продуктивність праці, зазначають у Livee.

«Алгоритми нашої рекомендаційної системи вже зараз у 72% кейсів не поступаються якістю запропонованої концепції штатним дизайнерам. При цьому працюють у десятки разів швидше і з огляду на витрати ефективніше. Наша середньострокова мета – покрити до 90% рутинної роботи дизайнерів та sales-менеджерів в індустрії озеленення комерційних приміщень», – каже Микола Гавриляк, СЕО та співзасновник стартапу.

  • У 2021 році Livee вже має клієнта в Європі. За словами представників стартапу, в поточному фокусі знаходиться ринок США обсягом понад $10 млрд.

Раніше український People.ai залучив $100 млн, отримав оцінку в $1,1 млрд і став єдинорогом.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук