«Техно Їжак» відкрив шоурум принципово нового формату у Харкові

30 липня у самому центрі Харкова за адресою площа Конституції, 12 відкрився шоурум «Техно Їжак» — перший ритейл-магазин принципово нового формату від національної мережі «Техно Їжак». Тут представлені топові позиції з понад 15000 товарів які можна знайти на сайті «Техно Їжак». По-перше, це найсвіжіші новинки від Apple. А також гаджети від Xiaomi, JBL, Marshall, DJI, Oculus та інших світових брендів. Тут можна отримати відповідь на будь-яке питання та скористатися послугами стосовно техніки Apple. Окрім цього «Техно Їжак» підготував дещо несподіване.

«Ми хотіли відкрити щось принципово нове, чого ще не було в Україні. Тому почали розробляти проект магазину з нуля. Ми хотіли зробити «простір» у якому клієнту буде класно, цікаво та комфортно. Де він зможе побачити частку нашого світу, познайомитися з нашим «лайфстайлом». Так, ми фанати бренду Apple і звісно тут ви зможете придбати будь-який їх товар. Але крім цього ми зробили так званий «аналоговий куточок», де представлено багато «справжніх, нецифрових» речей. Наприклад, книги, таких відомих світових видавництв як Taschen про подорожі, мистецтво, фото, музику та визначних персон. Німецькі преміум-блокноти — nuuna, які самі по собі це витвір мистецтва, а торкатись до них — це справжнє задоволення. Також разом з нашими друзями ком’юніті Kultura Zvuka ми зібрали класний селекшн вінілових платівок: від Moderat та Bicep до Radiohead та Френка Сінатри. А якщо ти ще не слухаєш вініл, то у нас можна придбати все необхідне: програвач, акустику чи підсилювач. Одним словом, тут ви знайдете подарунок на будь-який смак і нагоду. Загалом не має значення ти прийшов щось придбати, отримати інтернет-замовлення або просто поспілкуватися та послухати вініл — тобі у нас буде комфортно та цікаво. Це наш перший шоурум нового формату, другий вже будується в Одесі і далі буде», — описує шоурум засновник «Техно Їжака» Олексій Гулий.

Інтер’єр шоуруму заслуговує особливої уваги. Він більше схожий на арт-кафе або бутік-готель, ніж на магазин техніки. Розробкою проекту займалась команда NAKET, яка працювала із ресторанами First Line Group та UNIT.CITY. Також у шоурумі представлені картини відомого митця Андрія Гладкого.

Особливо хочеться відзначити персонал шоуруму. Тут зібралась команда яскравих, веселих хлопців та дівчат з різносторонніми інтересами від музики та серфінгу до татуювання і подорожей. Вони з палаючими очима розкажуть про новинки зі світу технологій і з задоволенням поставлять свої улюблені платівки.

Шоурум «Техно Їжак» чекає на всіх з понеділка по суботу з 09:00 до 21:00 та у неділю з 10:00 до 19:00.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск