Як продавати квитки на події з мінімальною комісією?

У більшості випадків майданчики для організаторів, які допомагають створити сторінку для події та електронні квитки, беруть фіксовану комісію з продажу квитка на захід. Крім комісійних зборів, які можуть сягати 6-10% від продажу квитків, в деяких сервісах додатковою витратою може бути інтернет-еквайринг. А також за кожну додаткову опцію доведеться доплачувати за тарифом. У підсумку, сума «втрат» для організаторів на кожному квитку може бути значною.

Організаторам конференцій, семінарів, стендапів, вистав, спектаклів, невеликих концертів можна оптимізувати витрати при роботі з сервісом з продажу квитків. Нижче розповімо, як ці витрати можна зменшити, сплачуючи лише 2,5% з продажу квитка.

Інструмент для продажу квитків на заходи Social.Invoice Tickets від сервісу WayForPay дозволяє створити сторінку для заходу, різні види квитків і контролювати вхід по квитках за допомогою безкоштовного мобільного застосунку. 

Інструмент було створено 4 роки тому, як просте рішення для продажу квитків. Функціональність поступово доповнювалася та вдосконалювалася — зараз за допомогою інструменту продають квитки на заходи з кількістю відвідувачів від 50 до 2000.

Social Invoice Tickets дозволяє створити сторінку заходу за кілька хвилин і використовувати більш «тонкі налаштування» для свого заходу. Наприклад, можна розподілити виплати між кількома організаторами, створити промокоди для того, щоб мотивувати до покупки, змінювати вартість квитка в залежності від дати та інше.

Також можна продавати квитки в розстрочку онлайн (доступна оплата в розстрочку від 5 українських банків).

Покупець отримує квиток на зазначений email: буде доступний сам електронний квиток, також його можна буде додати в Google Pay або Apple Wallet. Крім того, квитки завжди доступні в Персональному кабінеті WayForPay, додатково організатор може відправити квиток ще раз покупцеві з особистого кабінету. 

Сервіс постійно вдосконалюється, доповнюється новими функціями. У планах створення конструктора залів, за допомогою котрого, організатори зможуть додати або створити необхідний електронний формат залу з різними типами квитків для продажу. 

Безкоштовний мобільний застосунок для сканування квитків

Цього року створили мобільний додаток W-Tickets для сканування квитків. У налаштуваннях події можна дати доступ контролерам і сканувати квитки за допомогою смартфону. 

Застосунок безкоштовний, доступний для iOS і Android смартфонів.

Достатньо навести камеру мобільного на QR-код квитка і відмітити, що відвідувач зайшов в місце проведення події.

Контроль продажу квитків в мобільних 

У WayForPay доступний бот для Viber і Telegram, який буде сповіщати про кожнен проданий квиток, в будь-який момент можна проконтролювати залишок квитків на захід.

Також в мобільному застосунку WayForPay (iOS) можна відредагувати або створити нову подію одразу в смартфоні. 

Портал для продажу квитків

Нещодавно створили портал, на який організатор можуть додати свої події, створені в WayForPay. Додати свою подію можна безкоштовно, через особистий кабінет.

Що ще є для організатора заходу?

За допомогою інструменту Social Invoice Tickets можна:

  • Підключити необхідні платіжні методи (оплата картками, Google Pay, Apple Pay та ін.).
  • Продавати квитки навіть у розстрочку онлайн (доступні розстрочки від 5 українських банків).
  • Створити різні види квитків, задати динамічну вартість квитка (ціна буде змінюватись в залежності від встановленої дати).
  • Керувати комісією.
  • Створювати промокоди.
  • Додати форму реєстрації.
  • Робити повернення коштів за квиток.
  • Контролювати оплати в месенджерах (Viber, Telegram) у застосунку та в особистому кабінеті.
  • Контролювати вхід за квитками на подію за допомогою мобільного додатку;
  • Створити безкоштовну подію.
  • Продавати в офлайні за допомогою QR-коду, який можна розмістити на плакатах, буклетах і інших рекламних носіях.
  • Відкласти старт продажу квитків на сторінці.
  • Служба підтримки 24/7, як для організаторів заходу, так і для відвідувачів події.

Як створити сторінку заходу за кілька хвилин?

  1. Необхідно зареєструватися та активувати магазин в сервісі WayForPay. 
  2. У меню «Платіжні методи» перейдіть в розділ «Соціальний інвойс» та створіть сторінку для продажу квитків, вкажіть необхідні параметри та налаштування. 
  3. Приймайте платежі за квитки і користуйтеся усіма можливостями сервісу всього за 2,5% від успішно сплаченого квитка.
Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск