Найгарячіші дискусії осені: у Києві відбудеться .NET-баттл

Проєкт IT Ring, який організовує компанія Parimatch Tech, повертається. Найкращі .NET-експерти зійдуться на рингу, щоб з’ясувати, які навички потрібні сучасному розробнику, які інструменти потрібно використовувати вже зараз, а також розвінчають головні стереотипи серед .NET-фахівців.

«Обговорення про .NET — це найчастіше нішеві бесіди, про які знають мало людей. Водночас напрямок активно розвивається — з’являється все більше фахівців та інструментів. На IT Ring ми спробуємо винести ці обговорення на широкий загал, щоб залучити до дискусії якомога більше фахівців. Будемо сперечатися про нові підходи, механіки та технології: наприклад, обговоримо F# і зростання його популярності, а також подискутуємо на вічну тему — як зробити краще та правильніше», — каже .NET Team Lead у Parimatch Tech і учасник батлу Ілля Майєр.

У поєдинках зійдуться:

  • Антон Бойко, Valtech, та Ілля Лубенець, Parimatch Tech, Clever VS Skilled — battle for developers ‘seniority level;
  • Ілля Майєр, Parimatch Tech, і Максим Шинкаренко, EPAM, «F# — складне рішення проС#их проблем?»;
  • Ігор Пікуль, Parimatch Tech, і Олександр Александров, Parimatch Tech, «C# ще sharp чи вже ні?»;
  • Владислав Фурдак, GlobalLogic, і Стас Лебеденко, Sigma Software, Best practices VS Cargo cult in .Net.

«IT Ring як формат довів свою ефектність й ефективність. Минулі два батли зібрали найкращих експертів і зацікавлену аудиторію, а самі івенти видалися насиченими контентом і динамічними. Цього разу ми вирішили збільшити кількість поєдинків до чотирьох батлів — упевнені, що зможемо зберегти темп і водночас дамо ще більше користі глядачам», — зазначає івент-продюсер Parimatch Tech Надія Семененко.

Батл стартує 16 вересня о 17:00. Івент можна буде відвідати фізично в PMHUB або подивитися онлайн-трансляцію. Купити квиток на офлайн-подію або зареєструватися на віртуальний перегляд можна за посиланням.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск