Український Legal Nodes пройшов у Techstars London та залучив $120 000

Читати на RU

Український стартап Legal Nodes, який працює над юридичною онлайн-платформою, пройшов в Techstars London і залучив від акселератора $120 000 інвестицій. Про це AIN.UA повідомили представники стартапу.

  • У серпні 2021 року Legal Nodes отримав $300 000 на pre-seed етапі. Раунд очолив ангельський синдикат LIFT99. Таким чином, загальна сума інвестицій в стартап зросла до $475 000.  
  • За словами Маргарити Сівакової, СЕО і співзасновниці Legal Nodes, команда тричі подавала заявки на програму London Techstars, дві з яких були безуспішними.
  • Всього Techstars London обрала 12 компаній з усього світу. Legal Nodes є єдиною компанією з України в цьому бетчі. Політика Techstars полягає в тому, щоб вибрати 1% представлених компаній для програми.

«Навчання, нішевість нашого продукту, велика кількість регуляторних проблем і необхідність побудови сильної мережі у Великобританії — потрапити в Techstars London було нашою метою номер один», —коментують в Legal Nodes.

  • Продукт Legal Nodes запропонує альтернативні способи надання юридичних послуг та адаптувати їх до нових реалій, зазначають представники стартапу. Досягти цього команда планує шляхом запровадження фіксованих підписок на юридичні послуги, якими клієнти можуть управляти через онлайн-платформу.
Засновники Legal Nodes
Зображення: Legal Nodes
  • Цільовою аудиторією Legal Nodes є міжнародні технологічні компанії та стартапи, які часто мають юридичних осіб, інвесторів та клієнтів по всьому світу.

«Основна увага юридичних вузлів зосереджена на законодавстві інших країн. У Великобританії активно підтримується тенденція продуктівізації юридичних послуг на законодавчому рівні. При цьому ринок незадоволених юридичних потреб малого та середнього бізнесу становить понад 11 млрд фунтів на рік. Тому з самого початку компанія була націлена на цей ринок».

  • Стартап заснували Маргарита Сівакова, Нестор Дубневич та Максим Малюк. У 2021 році Legal Nodes має понад 60 компаній-клієнтів.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук