Для нових рекламних кабінетів Facebook з’явились розрахунки в гривні

715

При створенні нових кабінетах Facebook Ads з’явилась опція розрахунку в гривні. Це означає, що українські рекламодавці тепер зможуть платити не тільки в доларах, але й в національній валюті. Про це повідомляє блог компанії Uamaster.

  • В офіційній довідці Facebook ще немає інформації про розрахунки в гривні. За даними блогу, така можливість з’явилась при створенні нових кабінетів у Facebook Ads. Команда AIN.UA перевірила, які валюти відображаються у налаштуваннях в уже діючих кабінетах, українська гривня серед них є. Але щоб поміняти валюту розрахунку, все одно доведеться створювати новий кабінет. Поміняти валюту на гривню в діючому кабінеті поки що не можна.
Скріншот AIN.UA
  • Поки що рекламодавці можуть оплачувати послуги Facebook лише карткою або самі, або через агенції. Безготівкової оплати за рахунком для українських компаній поки що немає.

Нагадаємо, нещодавно в Україні прийняли нові законодавчі норми, за якими закордонні постачальники електронних послуг мають сплачувати ПДВ за такі послуги, надані українцям. Facebook належить до таких постачальників, цю законодавчу ініціативу навіть називали «податком на Facebook».

Update: 9 вересня 2021 року прес-служба Facebook підтвердила AIN.UA, що для нових рекламних кабінетів Facebook Ads ввели розрахунки в гривні.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск