Стартап PeopleForce залучив $700 000. Більшість працівників – українці

Читати на RU

PeopleForce, розробник HRM-систем для малого та середнього бізнесу, залучив $700 000 від Sturgeon Capital та інших інвесторів. Гроші підуть на розробку нових функцій, збільшення команди, розширення на нові ринки і підвищення впізнаваності бренду.

Що таке PeopleForce

PeopleForce пропонує HRM-рішення для автоматизації процесів HR та рекрутингу: онбординг, найм, відстеження робочого часу, управління ефективністю, оцінка залученості співробітників та інші завдання. Система також забезпечує інтеграцію з інструментами підвищення продуктивності: Google, Slack, Zoom і Teams.

PeopleForce використовують клієнти з 14 країн для управління більш ніж 60 000 співробітниками. Серед них такі бренди, як Rakuten, BMW, Ajax Systems, Parimatch, ARX, SeRanking, SkyUp і Reply.io.

«PeopleForce вже кілька років стає одним з лідерів ринку HRM-систем в країнах СНД. Сильний USP, клієнтоорієнтування та інноваційний підхід допомогли нам зміцнити себе на ринках. Ми регулярно оновлюємо, розширюємо функціонал HRM-платформи і при цьому підтримуємо найвищий рівень технічної підтримки клієнтів. А нові венчурні інвестиції наближають нас до наших цілей і допомагають масштабувати бізнес», — прокоментував Ендрю Сетінік, СЕО і засновник PeopleForce.

Компанія має представництва у Великобританії та Естонії, але більшість співробітників знаходяться в Україні. Судячи з LinkedIn, у PeopleForce працює 24 людини, з яких 18 — українці.

Фото: PeopleForce

«PeopleForce має місцеву команду фахівців, продукт і досвід, щоб бути провідним HRM-рішенням на пострадянському просторі та інших прикордонних ринках. Сьогодні існує обмежена кількість рішень, які пропонують підтримку регіональною мовою, і в той же час все більше компаній розуміють важливість автоматизації бізнес-процесів. Тому PeopleForce має широкі перспективи співпраці», – прокоментували в Sturgeon.

Sturgeon Capital є провідним інвестиційним фондом на прикордонних ринках зі штаб-квартирою в Лондоні. Sturgeon фокусується на технологічних компаніях, що пропонують продукт або послугу для широкого і доступному ринку.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук