Proxet Art Gallery — виставка-аукціон сучасного українського мистецтва для IT-спеціалістів

Всього на два дні (9 та 10 жовтня) офіс технологічної компанії Proxet перетвориться на арт-галерею — Proxet Art Gallery. Разом з партнером «Школою сучасного мистецтва» IT-компанія представить експозицію Culture Code — роботи 30-ти сучасних українських митців. 

Серед них — Ілля Чічкан, Марія Куліковська, Олексій Кондаков, Роман Михайлов, Kinder Album, Тарас Ковач, а також представники «Сквоту на Олегівській» — Анатолій Варваров, Ігор Коновалов, Едуард Потапенков, Сергій Корнієвський

Мета проекту Culture Code — підтримка молодих українських художників представниками сфери IT. Як саме? В день офіційного відкриття 9 жовтня пройде дійство, яке багато з нас бачили лише на телеекранах, — аукціон! Проведе його ведуча Катя Тейлор. Частину зібраних коштів від продажу експонатів команда Proxet Art Gallery передасть на розвиток проекту My Contemporary Art, що займається популяризацією сучасного українського мистецтва. 

Експозиція Culture Code також має намір допомогти спеціалістам сфери IT, які щоденно мають справу з кодом програмування, віднайти для себе нові коди, — візуальні, мистецькі, культурні — через знайомство з сучасним художнім українським кодом. 

Ідея унікального проекту народилася зі стереотипу — начебто представники технічних спеціальностей не бажають розумітися на мистецтві, не цікавляться соціокультурними трендами, а захоплюються лише «залізом» та софтом. Команда проекту спробує довести, що стереотип суперечить дійсності: адже IT-спеціалісти репрезентують інтелектуальну еліту країни. 

Запрошуємо спеціалістів у сфері технологій на відкриття виставки Culture Code, що відбудеться 9 жовтня о 15:00 за адресою Гончарна, 2 (офіс Proxet, Поділ, Воздвиженка). На гостей чекає:

  • welcome drinks;
  • ознайомлення з експозицією разом з мистецтвознавцями (початок о 16:00);
  • спілкування з авторами робіт і колегами по галузі;
  • благодійний аукціон, який проведе ведуча Катя Тейлор (старт о 17:00);
  • вечірка у форматі нетворкінгу зі спеціальними DJ-сетами від Knappy Kaisernappy (UA/FR) та Dj KOTKI (UA). 

10 жовтня Proxet Art Gallery працюватиме з 12:00 до 18:00. Вхід вільний обидва дні за обов’язкової попередньої реєстрації. 

Долучайтеся до участі в унікальному івенті за посиланням.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск