Як відкрити рахунок в ПУМБ через «Дію»?

Перший Український Міжнародний Банк впроваджує відкриття рахунків у «ПУМБ Online» через застосунок «Дія». Основна мета — зробити роботу із банком простою, зручною і без зайвих паперів.
 
Відтепер реєстрація нових клієнтів банку займає лише декілька хвилин. З вересня відкрити рахунок у «ПУМБ Онлайн» та пройти процедуру ідентифікації можно швидко та просто завдяки застосунку «Дія». Усе, що необхідно зробити – встановити на смартфон додаток «ПУМБ Online» (Android або іOS) та зареєструватися за допомогою цифрових документів у застосунку «Дія». Після цього користувач може відкрити та активувати дебетову віртуальну карту — «всеКАРТА».

Після активації карти, клієнт банку зможе 24/7, без черг, перерви на обід та карантинних обмежень вирішувати щоденні фінансові питання: відкривати депозит у мобільному додатку, без обмежень та комісій переказувати кошти з картки на картку будь-якого банку, сплачувати комунальні послуги, оплачувати кредити та інші банківські послуги. 

«Для багатьох наших клієнтів мобільний додаток вже давно став зручним та комфортним фінансовим інструментом, який щоденно допомогає користувачам. Відсьогодні завдяки «Дії», фінансові послуги від ПУМБ стають ще доступнішими. Аби відкрити дебетову віртуальну карту «всеКАРТА» не треба окремо планувати свій час. Усе доступно швидко, онлайн та у будь-який зручний для клієнта час. Це зробить нас ще ближчими до клієнтів та, впевнений — прискорить розвиток фінсектору», — коментує Михайло Сергієнко, директор Департаменту розвитку digital бізнесу та дистанційних каналів ПУМБ.

Процес реєстрації у ПУМБ через застосунок «Дія» не вимагає жодних паперів, а відкриття та обслуговування дебетової карти «всеКАРТА» – безкоштовні. 

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск