«Народились в Ізмаїлі, зустрілись в Атланті»: стартап Field Complete з офісом в Україні підняв $1,9 млн

Читати на RU

Стартап Field Complete вихідців з України залучив $1,9 млн інвестицій. Про це AIN.UA повідомляє команда стартапу.

Команда Field Complete. Фото: Field Complete

В Колорадо заборонено зливати воду від помитої машини в громадський водосток, а в Каліфорнії робити це шлангом без запірної форсунки. Щодо будівництва та ремонтів навіть у приватному секторі – регульовано ще більше. Десятки законів та ліцензій в області home improvement, що відрізняються від штату до штату, стали причиною виникнення галузі сервісних агентств, у яких працюють сотні майстрів, які обслуговують десятки тисяч середніх і великих домогосподарств.

Якраз для таких сервісних компаній і працює платформа управління виїзним персоналом Field Complete, яка нещодавно залучила $1,9 млн інвестицій на pre-seed-раунді. Про це редакцію AIN.UA повідомили у компанії.

Венчурні фонди з Кремнієвої долини, які взяли участь у раунді: Notation, Wonder и Champion Hill Ventures. Компанія має офіс в Києві.

Про Field Complete

Field Complete — це американська SaaS-платформа в області сервісних компаній, так званий Field Service Management. FSM-софт дозволяє управляти виїзними майстрами середніх і великих власників нерухомості та власників компаній, що обслуговують це майно.

Тім Теслюк, Роман Русєв. Фото: Field Complete.

Платформу створили емігранти з міста Ізмаїл Одеської області — Роман Русєв і Тім Теслюк. Також партнерами є CTO Влад Римарев и CBDO Сергій Глуща. Бекграунд засновників пов’язаний із побудовою бізнесів у нішах обслуговування нерухомості (Field Service) та IT.

Спочатку програмне забезпечення, яке лягло в основу Field Complete, було написано для власних потреб засновників — приймати замовлення, розподіляти завдання майстрам, приймати оплату і надавати зворотний зв’язок клієнтам B2B. Пізніше він переріс у самостійний комерційний продукт – багато клієнтів і зовнішні підрядники хотіли мати офіс у внутрішньому програмному забезпеченні українців.

«Обслуговування нерухомості в США — це ринок вартістю $180 млрд, і більше 73% сервісних компаній все ще займаються бізнесом на папері. Мета Field Complete — стати лідером для малого бізнесу в США».

— говорить співзасновник Field Complete Тім Теслюк

Про київський офіс

Зібрані кошти підуть на масштабування бізнесу — маркетинг, прискорення розробки і розвитку продукту. Зараз в київському офісі відкрито 7 вакансій:

  • HR Generalist — більше 1 року досвіду роботи рекрутером або HR-фахівцем, вільний або високий рівень англійської мови.
  • UI designer — знання Adobe Flash, Photoshop, Illustrator, Figma, досвід графічного дизайну та портфоліо.
  • iOS Engineer — глибокі практичні знання iOS SDK, розуміння архітектури додатків iOS, досвід роботи з Swift і REST API.
  • QA Automation Engineer (SDET) — не менш ніж 1,5-річний досвід роботи з автоматизацією (Java / Selenium), знання принципів SDLC, CI / CD, досвід роботи з Git, Jira, Confluence, Postman.
  • Back End Developer (.NET) — великий досвід роботи з .Net, модульними тестами, SOLID, DDD, T-SQL, Stored Procedures, RESTful, мікросервіси.
  • Front End Developer — більш ніж 3-річний досвід роботи з чистим JavaScript, великий досвід роботи з Angular, досвід використання сучасних браузерних технологій.
  • Customer Support Representative — досвід роботи з клієнтами з США від 1 року, вільне володіння англійською мовою, хороші навички набору тексту і можливість вести кілька розмов в чаті одночасно.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук