Український Datrics залучив інвестиції від YCombinator

1333
Читати на RU

Український стартап Datrics, який розробляє nocode-платформу для аналітики та машинного навчання, в січні 2021 року пройшов в зимовий онлайн-набір акселератора YCombinator і отримав $125 000 інвестицій. Редакція AIN.UA дізналася про цей раунд лише зараз і ділиться інформацією з читачами.


Раніше Datrics залучив інвестиції від ICU Ventures (сума не розголошується), а також $200 000 з фонду QPDigital. Крім того, в Datrics інвестували Ілля Полосухін з Near, Sigma Software Labs, Altair Capital, Олег Рогінський з People.ai, Нік Бєлогорський та інші.

Про Datrics

Datrics розробляє nocode-платформу, яка дозволяє компаніям будь-якого розміру проводити аналіз даних високого рівня без залучення програмістів. Завдяки автоматизації, гнучким шаблонам і інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу платформа значно знижує витрати на впровадження аналітичних моделей для бізнесу.

Станом на січень 2021 року безкоштовною вебверсією платформи користувалися понад 300 користувачів. Також стартап повідомив, що дохід від B2B клієнтів зростає на 30% щомісяця. Як повідомили AIN.UA в Datrics, сьогодні стартап має десятки корпоративних і стартап-клієнтів, багато банкінг і фінтех, таких як Revolut. Є також українські партнери та клієнти, такі як Ukraine Economic Outlook Михайла Кухара.

Datrics була заснована в травні 2020 року. У компанії є 3 співзасновники: Антон Вайсбурд (CEO), Володимир Софінський (CDO) і Кирило Кирилов (СТО). Антон і Володимир познайомилися 7 років тому під час роботи в Barclays. Кирило і Антон дружать вже 15 років, познайомилися на мех-маті, де разом навчалися. До Datrics Кирило був СТО і співзасновником 4irelabs, сервісної компанії з експертизою блокчейна і фінтеху.

Датус-1
Фото: Datrics

Зараз у Datrics працює 19 співробітників, більшість з яких українці, з Києва, Львова та Харкова. Команда працює повністю віддалено і іноді збирається разом в різних куточках України, щоб працювати разом і відпочивати. Найближчим часом ми плануємо повернутися в офіс в Києві.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук