АНЦ запустили онлайн-сервіс діагностики здоров’я

704

Проблема самолікування стосується майже кожного з нас. Понад 73 % українців призначають собі лікування самостійно і не звертаються до лікаря при перших симптомах хвороби. Інноваційна група роботизованих аптек АНЦ з турботою про здоров’я людей запустили безкоштовний онлайн-сервіс швидкої* діагностики стану здоров’я — АНЦ.Doc. Сервіс гарантує вірність результату опитування діагнозу у 93%* випадків.

АНЦ.Doc. створений на сайті АНЦ у партнерстві з міжнародною платформою Infermedica. Штучний інтелект проводить діагностику ввібравши в себе досвід 40 тисяч годин роботи лікарів, 6 мільйонів завершених користувальницьких оглядів, 1 360 симптомів, 740 діагнозів і тисячі додаткових медичних концепцій для дітей та дорослих.

Оцінити стан свого здоров’я з АНЦ.Doc. — дуже просто:

  1. Переходьте за посиланням.
  2. Пройдіть опитування.
  3. Отримайте результат опитування у формі звіту, згенерованого штучним інтелектом після збору анамнезу**; варіанти необхідних дій для усунення проблеми; рекомендовані лабораторні дослідження. 

Після проходження чекапу, АНЦ.Doc. пропонує користувачу записатись на онлайн-прийом до лікаря або отримати безкоштовну онлайн-консультацію. Також, в залежності від результату опитування, пропонується список лабораторних аналізів та рекомендуються препарати для лікування.

Таким чином турбота про здоров’я стає: доступнішою, простішою та зручнішою. 


* статистичні дані взяті з сайту: https://infermedica.com/.

** результат опитування не є і не замінює медичний діагноз чи медичну консультацію. Результат опитування надається користувачам виключно в освітніх та інформаційних цілях і не може бути використаний для постановки обов’язкового медичного діагнозу або заміни діагнозу, поставленого лікарем.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск