Реальні проєкти та джоб-офер для найкращих випускників: безкоштовні курси з розробки, тестування та DevOps

Parimatch Tech Academy відкриває набір на чотири освітні програми. За кілька місяців студенти отримають базові знання про IT-розробку, тестування або DevOps і зможуть перейняти досвід провідних експертів ринку. А найкращим випускникам запропонують працевлаштування.

Кандидати можуть вибрати один курс із чотирьох варіантів:

  • JavaScript — вивчення однієї з найбільш популярних мов програмування. На програмі студенти не тільки дізнаються про технології HTML і CSS, але й навчаться створювати інтерфейсні додатки на основі JavaScript, зокрема з використанням бібліотек React.js і Redux.
  • .NET + DevOps — вивчення популярної платформи, яка займає передові позиції на ринку не тільки в Україні, але й у світі. Програма спрямована на підготовку фахівців, які володіють усіма знаннями для комерційного розроблення і зможуть забезпечити повний цикл створення сервісів.
  • C# Automation — курс розроблено для тих, хто хоче працювати в напрямку автоматизованого тестування з використанням С# і платформи .NET. Студенти дізнаються основні підходи в тестуванні вебдодатків, вивчать повний цикл процесу автоматизації, а також отримають усі навички, необхідні для роботи.
  • DevOps — студенти ознайомляться з основними концепціями та принципами DevOps, вивчать актуальні практики з розгортання всієї необхідної інфраструктури, а також отримають неоціненний практичний досвід. Програма складена в партнерстві з Amazon Web Services.

«Ми відкриваємо наймасштабніший набір в історії Parimatch Tech Academy і плануємо прийняти на навчання понад 100 студентів. Минулі випуски показали, що формати та підходи в Академії працюють і допомагають готувати якісних фахівців. Водночас ми проаналізували досвід учнів, внесли корективи та вдосконалили програму — тепер вона стала ще цікавішою та ефективнішою», — зазначає Тетяна Деркач, L&D Lead Parimatch Tech.

Це вже четвертий набір до Parimatch Tech Academy. У рамках минулих трьох відбулося сім курсів, де пройшли навчання понад 155 студентів. З них 70 отримали пропозицію приєднатися до компанії Parimatch Tech, а ще кілька десятків — можливість пройти співбесіду в інших компаніях.

Нові програми тривають 3,5 місяця, ще 2,5 місяця відведено під оплачуване стажування на реальних проєктах. Навчання складається з теоретичних і практичних занять. Протягом курсу студенти виконуватимуть індивідуальні завдання, а фінальним етапом стане розроблення підсумкового проєкту.

«Бізнес змінюється та стрімко диджиталізується, тому попит на технічних співробітників збільшується. У Parimatch Tech Academy готують фахівців, які відразу після випуску відповідають вимогам ринку: мають необхідні знання, навички, вміють працювати в команді, а також швидко приймають рішення та витримують конкуренцію. Наш освітній процес базується на практиці, менторській підтримці та роботі з реальними проєктами — тому навчання в Академії одне з найбільш системних та ефективних», — підкреслює Дмитро Федюков, VP of Data, Deputy CTO в Parimatch Tech.

Щоб потрапити на навчання, кандидатам необхідно пройти відбір. До 27 жовтня потрібно заповнити онлайн-форму та отримати підтвердження від організаторів. Далі — скласти загальний і технічний тести та пройти онлайн-співбесіду. Фінальні результати оголосять 9 листопада, а навчання розпочнеться 22 листопада.

Реєстрацію відкрито до 27 жовтня, вона доступна на сайті.

Познайомитися ближче з Parimatch Tech Academy можна на Lviv IT Arena, де ментори та викладачі представлять своє бачення сучасної IT-освіти, а також 20 жовтня на онлайн/офлайн презентації набору (посилання на івент).

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск