Сільськогосподарська земля як новий напрям для інвестування

Досвідчені інвестори завжди шукають способи збільшити свій власний капітал, диверсифікуючи його за різними класами активів. Для більшості інвесторів це означає розподіл грошей на нерухомість, акції, облігації та, можливо, навіть дорогоцінні метали.

Але як щодо землі сільськогосподарського призначення? Так, саме тієї землі, врожай з якої буде приносити стабільний пасивний дохід щороку. Ще слід зазначити, що вартість землі зростатиме кожного року, про що свідчить успішний досвід країн ЄС.

Вам може здатися, що єдиним варіантом інвестування в землю є купити її самостійно. Проте, більшість людей не зацікавлені в управлінні землею або самостійній обробці. Однак зараз існує спосіб отримати вигоду з цієї інвестиційної можливості, не вникаючи в тонкощі агробізнесу. Вам навіть не потрібно їхати на ділянки та витрачати свій час та пальне. 

Ось все, що вам потрібно знати про інвестування в землю з Zeminvest.

  • Прозоро та згідно закону. Ми працюємо лише з громадянами України. Максимальна доступна кількість гектарів для інвестування – 100 на одну фізичну особу. Угоди купівлі-продажу та управління засвідчуються нотаріусом.
  • Готова для купівлі земля. Оцінка ділянки, згода орендаря та інші документи вже отримані. Для угоди інвестору необхідні лише ідентифікаційні документи та гроші на банківському рахунку. 
  • Прибутковість землі починається з 16% на рік. Інвестувавши в землю, гарантований річний дохід буде складати 8% від суми інвестування, також при виході з інвестиції мінімальний річний виграш від капіталізації землі становить 8%.
  • Ефективне управління землею. Комунікація та співпраця з орендарем, гарантія надходження коштів, захист та спостереження за станом ділянок – відповідальність команди Zeminvest. 

Засновники сервісу земельних інвестицій Zeminvest впевнені, що Україна повторить успішний досвід формування ринку землі європейських країн. Це означає стабільне зростання вартості землі і перехід ринку в прозоре правове поле. 

«Перші роки з моменту зняття мораторію – найвигідніший період для інвестиції. Оскільки прогнозований рівень капіталізації може складати понад 20 відсотків»,- наголошує співзасновник проекту Олександр Чорний.

Дізнатися більше про новий інвестиційний сервіс, а також записатися на консультацію можна на сайті.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск