Український стартап Party.Space залучив $1 млн від TA Ventures, ICLUB та Day One Capital

Читати на RU

Український стартап Party.Space залучив $1 млн інвестицій. Про це AIN.UA розповіли представники фонду TA Ventures, який інвестував у стартап.

  • Party.Space — це віртуальна платформа для корпоративів, тематичних свят, семінарів і afterparty з імітацією живої присутності в 3D та ігровими заходами.
  • Стартап залучив $1 млн від TA Ventures, ICLUB та Day One Capital. Це seed раунд.
  • Компанія була заснована Юрієм Філіпчуком, Дмитром Завадою та Артуром Остапенком під час пандемії, коли всі комунікації перейшли в онлайн-формат. До Party.Space засновники працювали у венчурних фондах, блокчейн-проектах і розробці ігор. За технічну частину проекту відповідає CTO Максим Родіонов, який до цього працював технічним директором в Ubisoft.
  • Після участі в раунді команда Party.Space збирається запустити свій перший метавсесвіт і присвячену тематичну колекцію NFT.

Party.Space дозволяє створювати окремі віртуальні простори для корпоративних заходів. Стартап вирішує проблему комунікації команди в умовах віддаленої роботи за рахунок гейміфікації зустрічей, відеозв’язку та 3D. Зараз проект має 11 типів віртуальних платформ для різних типів віртуальних подій. Крім того, Party.Space аналізує тривалість перебування людей на заході, їх поведінку, з ким вони спілкуються, і якому контенту вони віддають перевагу.

Клієнтами компанії є Scania, Wargaming, Grammarly, Epidemic Sound, Plug’n’Play і DevGamm. На заході Epidemic Sound середній час взаємодії користувачів у віртуальній кімнаті становив три години і сім хвилин.

Чому TA Ventures інвестує

Наявні рішення для онлайн-заходів не забезпечують достатнього рівня залучення та взаємодії між учасниками. Корпоративні заходи все частіше переходять в онлайн, але, незважаючи на високий попит, галузь стикається з проблемами відсутності продуктів, які б дали близький до офлайна рівень близькості спілкування.

PaParty.Space вирішує ці проблеми завдяки кастомізації кімнат та сильної технічної складової, яка дає можливість бути в одній кімнаті великій кількості 3D-аватарів живих людей.

«Фонд був вражений командою проекту: технологія і швидкість продукту Party.Space значно вища ніж у інших проектів у сфері віртуальних просторів», — зазначив Ігор Перція, венчурний партнер TA Ventures.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук