Creative States запустили нову локацію — Creative State of Arsenal 2

Читати на RU

12 жовтня 2021 року сервісна компанія Creative States відкрила нову локацію в столичному «Арсеналі» – Creative State of Arsenal 2. З його запуском загальний метраж мережі перевищив 15 000 м². Як виглядає новий простір AIN.UA показав Ілля Кенігштейн.

Нове місце розташування мережі розраховане на 512 резидентів. У Creative State of Arsenal 2 є два поверхи, але другий планується запустити в листопаді цього року — зараз простір будується. Загальний квадрат Creative State of Arsenal 2 становить 2517 м². За словами Іллі Кенігштейна, перший поверх був повністю введений в експлуатацію ще на етапі пресейла.

Нове місце розташування відрізняється від інших офісних приміщень Creative States. На першому і, частково, другому поверхах є бізнес-студії, які можуть вмістити команди до 15 осіб. Жителі мають доступ до окремих входів в простори з внутрішньої відкритої зони Марді Гра, яку Creative States запустили влітку для всіх. Разом з Creative State of Arsenal 2 також з’являється нова дворівнева парковка, розрахована на 130 автомобілів.

Компанія сама розробляє всі свої локації. Новий об’єкт продовжує історію свого попередника, першої будівлі Creative State of Arsenal. У ній будуть простори, адаптовані до теми подорожей і досліджень. На другому поверсі вони будуть обладнані тематичними конференц-залами і загальними кімнатами. На будівництво та оснащення Creative State of Arsenal 2 компанія закладає близько $600м2, зазначає Ілля Кенігштейн.

Creative State of Arsenal 2 — це історія про французький шик і джаз, в той же час — про пригоди Індіани Джонса і Лари Крофт.

Ілля Кенігштейн.
Як виглядає другий поверх Creative State of Arsenal 2
Фото: Ольга Закревська

Як і в інших місцях, жителі нових Creative States мають доступ до повністю обладнаної офісної інфраструктури, конференц-залів і Skype-кімнат. Крім того: лаунж і бар, санвузли з душовими кабінами, кухня з побутовою технікою і послуги шеф-кухара.

Тарифи в Creative State of Arsenal 2 починаються від $270 за незафіксоване місце в зоні hot-desk і $470 за офісні приміщення. При цьому бізнес-студія для команди обійдеться від $550. Ціни можна знайти на сайті.

Creative States оголосили, що з відкриттям Arsenal 2 введуть дитячий абонемент на всіх локаціях Києва та Дніпра, спеціально для школярів. Його вартість буде в три рази нижче стандартної. Однак у компанії уточнюється, що для повноцінного запуску необхідно буде спеціально обладнати приміщення.

Найближчим часом компанія планує відкрити ще 2 локації в центральній частині Києва: одну для клієнтів з ІТ-сектора (від 3600 м²), другу для бізнесу (від 5000 м²). Роадмап також передбачає запуск об’єктів в Одесі та Харкові. Як зазначає Ілля Кенігштейн, компанія планує масштабуватися в інші країни. Для цього вони розглядають Близький Схід і Азію.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук