Український стартап SOC Prime отримав $11 млн інвестицій

Читати на RU

Український стартап SOC Prime, який створює платформу для захисту підприємств від кіберзагроз, отримав $11 млн інвестицій від Streamlined Ventures і Rembrandt Venture Partners. Про це повідомляє видання TechCrunch.

  • Повідомляється, що стартап отримав інвестиції в рамках раунду А. Команда SOC Prime спрямує кошти на масштабування і прискорення виведення свого продукту на ринок. Стартап описує свою платформу як “Spotify для кіберзагроз”. Він дозволяє управляти інформаційною безпекою і запобігати кібератакам. На даний момент, на платформі реалізовано понад 130 000 виявлень.
  • Продукт об’єднує експертів з кібербезпеки в єдине співтовариство. Компанія платить збір дослідникам безпеки кожного разу, коли використовується їх контент. У вересні 2021 року вони заробляли в середньому $700, повідомляє TechCrunch. Зазначається, що кращі учасники програми заробляють більше $20 000 на рік.
  • SOC Prime планує подвоїти розмір інвестицій в короткостроковій перспективі, а також збільшити суму в п’ять разів протягом наступних 12 місяців.

“Наш ринок виявлення загроз підживлюється широким спектром спільнот мисливців за кіберзагрозами. Ми прагнемо розширити їхні можливості, оскільки це сприяє своєчасному та ефективному виявленню. Це допомагає підприємствам використовувати спільний підхід до захисту для більш ефективної боротьби з цифровими загрозами», – коментує Андрій Безверхий, засновник і СЕО SOC Prime.

У 2015 році SOC Prime заснували українці Андрій Безверхий, Олександр Бредіхін та Руслан Михалов з ціллю допомогати організаціям впроваджувати основні практики безпеки та покращувати видимість загроз в умовах глобальної нестачі талантів. Компанія зареєстрована в Бостоні.

За останні 12 місяців компанія збільшила свою преміальну абонентську базу на 50%. При цьому щомісячний дохід зріс на 86%, а активна клієнтська база — на 85%. У жовтні 2021 року SOC Prime має понад 6000 організацій-клієнтів.

.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук