Видавництво «Книголав» видало книгу кулінарного експерта Євгена Клопотенка «Зваблення їжею з українським смаком» англійською мовою. 

Там є 70 авторських рецептів українських страв. Зокрема:

  • супи, юшки та кілька варіантів борщу; 
  • страви з м’яса та риби, овочів та грибів;
  • каші;
  • напої;
  • закуски;
  • випічка та десерти.

Крім того, видання містить цікаві факти про українські продукти – як їх споживали раніше, чим вони корисні та в який спосіб найкраще їх готувати. 

Книгу можна замовити в онлайн-магазині Клопотенка. Вона коштує 489 грн.

Чому це важливо

«Це невелика подія, завдяки якій світ отримає більше шансів дізнатися, наскільки крута українська кухня, – пояснює Клопотенко. – Ця книжка для всіх, хто хотів подарувати своїм іноземним друзям щось про Україну. Усередині не тільки рецепти, а й моя історія кохання: як я знаходив рецепти і відкривав у собі розуміння української кухні».


Як виникли перерви на каву, розповідає книга «Каваленд. Хто, як і навіщо винайшов наш улюблений напій». Читайте уривок на AIN.Business.