Видавництво «Книголав» видало книгу кулінарного експерта Євгена Клопотенка «Зваблення їжею з українським смаком» англійською мовою.
Там є 70 авторських рецептів українських страв. Зокрема:
- супи, юшки та кілька варіантів борщу;
- страви з м’яса та риби, овочів та грибів;
- каші;
- напої;
- закуски;
- випічка та десерти.
Крім того, видання містить цікаві факти про українські продукти – як їх споживали раніше, чим вони корисні та в який спосіб найкраще їх готувати.
Книгу можна замовити в онлайн-магазині Клопотенка. Вона коштує 489 грн.
Чому це важливо
«Це невелика подія, завдяки якій світ отримає більше шансів дізнатися, наскільки крута українська кухня, – пояснює Клопотенко. – Ця книжка для всіх, хто хотів подарувати своїм іноземним друзям щось про Україну. Усередині не тільки рецепти, а й моя історія кохання: як я знаходив рецепти і відкривав у собі розуміння української кухні».
Як виникли перерви на каву, розповідає книга «Каваленд. Хто, як і навіщо винайшов наш улюблений напій». Читайте уривок на AIN.Business.