Матеріал виготовлено за підтримки рекламодавця
«ПриватБанк» шукає однодумців
Гарячі IT-вакансії у найбільшому інноваційному банку країни
Ви колись замислювалися, як це: працювати в команді великого інноваційного банку країни? Тоді ось вам можливість про це дізнатися та спробувати свої сили, адже «ПриватБанк» шукає IT-спеціалістів для роботи над проектами «Приват24» та LiqPay. Вам необов'язково мати досвід у банківській галузі. Банк пропонує офіційні умови, постійне навчання, віддалену роботу та відкриту команду, яка допоможе розв'язати завдання будь-якої складності.

У спільному спецпроекті з «ПриватБанком», редакція AIN.UA підготували список можливостей для тих, хто готовий спробувати себе в цій галузі. Гортайте вниз та дізнавайтеся про відкриті вакансії.
ВІДКРИТІ ВАКАНСІЇ
Щоб проглянути деталі чи відправити резюме, розгортай картку за допомогою знака «+».
Android developer
Обов’язки:
розробка нових і підтримка наявних сервісів та функцій у додатку, кросплатформної розробки (Flutter);
автоматизація процесів: CI/CD;
шаблонізація коду, рутинних дій.
Java Developer
До обов’язків входить розробка серверних додатків та модулів. Розробник щоденно матиме справу з інструментами, як-от GitLab, Gradle, Jenkins, PrivatProject, Slack так відповідатиме за своєчасне якісне виконання запланованих бізнес-завдань.
JavaScript Developer («Приват24»)
Необхідно буде працювати з тими ж інструментами, які вимагаються на цій посаді в будь-якій іншій компанії. Йдеться про останні версії сучасних редакторів коду.
JavaScript Developer (LiqPay)
Спеціаліст працює з Browser Developer Tools, Figma, GitLab, IDE на вибір та командним рядком.
Mobile QA
Основний обов’язок — робота з цифровими продуктами, найбільші з яких — «Приват24». Мобільний додаток і веб-версія мають різні команди тестувальників. Робота буде вестися й з тими продуктами, що менш відомі широкому загалу — система оцінювання ризиків, платформа динамічних екранів, продукти, пов’язані з платіжними процесами та інші.
Erlang Developer
Обов’язки:
розробка високонавантажених сервісів на Erlang;
впровадження інновацій в галузі електронних платежів;
підтримка і розвиток платіжної системи LiqPay.
QA Engineer
Business Analyst
На перших порах — опанування проектних особливостей та логіки роботи сервісів, потім — повне ведення та контроль виконання завдань від старту і до запуску. Ця посада передбачає складання ТЗ, спілкування з командою та замовниками, екстракцію, інтерпретацію візуальних даних, створення та підтримка регулярної внутрішньої звітності.
До обов’язків входить робота з забезпечення якості, яка починається ще до написання коду застосунку і запобігає появі помилок у фінальному продукті. Треба буде брати участь у всьому процесі розробки продукту — від аналізу вимог і тестування документації до розбудови й підтримки систем автоматизації тестування. Крім того, ця посада передбачає роботу над покращенням процесів у команді загалом — побудова теплових мап, покращення процесів естимації задач.
Android developer
Вимоги: щонайменше 2-3 роки досвіду. Впевнене знання платформи та мови програмування. Розуміння architecture patterns, design patterns. Наявність вищої освіти в IT не є вирішальним чинником. Готові навчити працювати з Flutter.

Можливості: працювати над проектом, яким користуються до 14 мільйонів людей. Брати участь у створенні розширюваної і гнучкої архітектури.  

Обов’язки: розробка нових і підтримка наявних сервісів та функцій у додатку, кросплатформної розробки (Flutter); автоматизація процесів: CI/CD; шаблонізація коду, рутинних дій.    

Софт-скіли: вміння працювати в команді, здібність до навчання, цілеспрямованість.
Java Developer
Вимоги: досвід розробки клієнт-серверних додатків не менше 3-х років. Ґрунтовне знання і розуміння принципів ООП, патернів проектування, принципів інформаційної безпеки, Java 8+, AWS, Spring Core, Spring Web, SQL, NoSQL, RabbitMQ, JUnit та Mockito.

Можливості: реалізація бізнес-завдань для найпопулярнішого інтернет-банкінгу в Україні.

Обов’язки: розробка серверних додатків та модулів. Розробник щоденно матиме справу з інструментами, як-от GitLab, Gradle, Jenkins, PrivatProject, Slack так відповідатиме за своєчасне якісне виконання запланованих бізнес-завдань.

Софт-скіли: критичне мислення, вміння працювати в команді, знання трудової етики, дисципліни й почуття відповідальності.
JavaScript Developer («Приват24»)
Вимоги: показати приклади своїх попередніх робіт, перевагою буде досвід роботи у комерційних проектах. 

Можливості: бачити результат своєї роботи не лише в статистиці, а й в житті.    

Обов’язки: працювати з тими ж інструментами, які вимагаються на цій посаді в будь-якій іншій компанії. Йдеться про останні версії сучасних редакторів коду. 

Софт-скіли: увага до дрібниць, проактивність у команді, вміння аналізувати та спрощувати свої рішення при виконанні завдань, доброзичливість, відкритість до діалогу.
JavaScript Developer («LiqPay»)
Вимоги: впевнене знання JavaScript, HTML5/CSS3; досвід роботи з React, Redux, npm/yarn, webpack; розуміння протоколів HTTPS/TCP/WebSocket. Плюсом буде наявність прикладів коду на Git. 

Можливості: працювати у середовищі, що цінує дух перегонів. Тут варто показати, на що ви здатні.     

Обов’язки: працювати з Browser Developer Tools, Figma, GitLab, IDE на вибір та командним рядком. 

Софт-скіли: відповідальність, орієнтованість на результат, прагнення постійного розвитку, увага до деталей, пошук оптимальних рішень, бажання вчити нові технології.
Mobile QA
Вимоги: знати теорію тестування, розуміти роботу клієнт-серверної архітектури, показати, що ви цікавитеся інформаційними технологіями та, умовно кажучи, можете відрізнити Android від iOS. Подаватися може навіть ще не зовсім досвідчений фахівець — команда «ПриватБанку» охоче допоможе освоїтися та зрости професійно. 

Можливості: при гарних показниках у програмуванні можна перейти до команди розробки ПЗ, такі кейси у «ПриватБанку» є. Варто зазначити наявність автоматизованого тестування, де кожен член команди — це повноцінний інженер, тому нема поділу на QA та QA Automation. Є нагода зростати як інженер тестування — це передбачає доступ до стеку технологій, опанування мов Java, Kotlin, Swift. Кожні пів року відбувається перегляд заробітної плати.          

Обов’язки: працювати з цифровими продуктами, найбільші з яких — «Приват24». Мобільний додаток і веб-версія мають різні команди тестувальників. Робота буде вестися й з тими продуктами, що менш відомі широкому загалу — система оцінювання ризиків, платформа динамічних екранів, продукти, пов’язані з платіжними процесами та інші.   

Софт-скіли: комунікабельність, врівноваженість, адаптивність, командність, цілеспрямованість та бажання навчатися, зокрема, теорії.
Erlang Developer
Вимоги: впевнене знання Erlang/OTP; досвід роботи з базами Redis, PostgreSQL та Git; розуміння протоколів HTTPS/TCP/UDP/WebSocket. 

Можливості: професійне зростання в найбільшому інноваційному банку країни, вивчення і впровадження новітніх технологій. Повний соціальний пакет: 24 календарних дні відпустки, медичне страхування, корпоративний мобільний зв’язок і корпоративне навчання тощо. «ПриватБанк» пропонує конкурентну зарплату, сучасний комфортний офіс, гарантує цікаві проекти, амбітні завдання та динамічний розвиток.                

Обов’язки: розробка високонавантажених сервісів на Erlang, впровадження інновацій в галузі електронних платежів, підтримка і розвиток платіжної системи LiqPay.   

Софт-скіли: прагнення працювати в динамічному середовищі, цінування взаємної довіри, відкритість, ініціативність, цілеспрямованість, багатозадачність, орієнтування на якість.
QA Engineer
Вимоги: глибоке знання теорії тестування, детальне уявлення про клієнт-серверну архітектуру, вміння користуватися загальними інструментами для тестування — від застосунків для моніторингу трафіку до роботи з командним рядком. Технічний досвід автоматизації тестування буде великою перевагою.   

Можливості: ця професія розвиває вміння сприймати різноманітні системи з різних боків. Це сприяє надбанню всеохопного та завжди гострого погляду в роботі й в житті, а це передбачає здобуття широкого діапазону технічних і нетехнічних навичок.                   

Обов’язки: робота з забезпечення якості, яка починається ще до написання коду застосунку і запобігає появі помилок у фінальному продукті. Треба буде брати участь у всьому процесі розробки продукту — від аналізу вимог і тестування документації до розбудови й підтримки систем автоматизації тестування. Крім того, ця посада передбачає роботу над покращенням процесів у команді загалом — побудова теплових мап, покращення процесів естимації задач.    

Софт-скіли: вміння лагодити з навколишніми, аналітичність і критичність мислення, вміння моделювати, розставляти пріоритети, проактивність та бажання брати відповідальність.
Business Analyst
Вимоги: знання Redmine, Excel, SQL та базові знання баз даних; досвід роботи в е-commerce/IT/банківській сфері.   

Можливості: перспектива кар’єрного зростання у великому інноваційному банку, повний соціальний пакет.                   

Обов’язки: на перших порах — опанування проектних особливостей та логіки роботи сервісів, потім — повне ведення та контроль виконання завдань від старту і до запуску. Ця посада передбачає складання ТЗ, спілкування з командою та замовниками, екстракцію, інтерпретацію візуальних даних, створення та підтримка регулярної внутрішньої звітності.      

Софт-скіли: аналітичні навички, висока старанність, ініціативність, високі комунікативні здібності та працездатність, вміння опрацьовувати великі обсяги інформації.
Кейси успішного зростання в «ПриватБанку»
Керівник розробки mobile-проектів.
Team Lead андроїд-команди;
Спеціаліст з розробки додатків Android і Java;
Team Lead тестування mobile проектів;
Фахівець з тестування ПЗ;
Оператор клієнтської підтримки;
За 11 років роботи в банку я пройшов шлях від співробітника клієнтської підтримки до керівника розробки. Ще студентом 3 курсу я влаштувався, як здавалося б, на тимчасовий підробіток в клієнтську підтримку, але «ПриватБанк» відкрив двері можливостей, різноманітні напрямки, неймовірне оточення. І понеслося:
Керівник розробки mobile-проектів
Дмитро Назаренко
Бізнес-аналітик «Приват24»;
Фахівець оптимізації бізнес-процесів департаменту техпідтримки;
Техпідтримка «Приват24»;
3700 підтримка gold-клієнтів;
Економіст у відділі соціальних зарахувань;
Минає вже 10 років роботи в банку, до того ж, це була моя перша робота! Завжди хотіла працювати в банку України №1. Шлях мій був звивистий, моментами складний, але завжди в оточенні хорошої команди:
Керівник департаменту клієнтських цифрових каналів
Олена Саннікова
Project manager web- платформи «Приват24»;
Team Lead ba & product owner Приват24;
Керівник департаменту клієнтських діджитал-каналів.
«ПриватБанк» відкриває можливості для розробників, тестувальників, інженерів та аналітиків, які вдумливо обирають шлях свого професійного розвитку. Якщо ви той самий ініціативний та енергійний спеціаліст — сміливо подавайте заявку!
Хочу в команду
ТЕКСТ
Сергій Казарян
ПАРТНЕР
Матеріал підготовлено за підтримки «ПриватБанк»
Що це означає?
ВЕРСТКА
Дарія Корнєєва
МЕНЕДЖЕР
Яна Проценко
ПРОДЮСЕР
Олександра Герт
Марія Соболевська
ПРЕДСТАВНИК «ПРИВАТБАНК»
Матеріал виготовлено за підтримки рекламодавця
Під час використання матеріалів сайту обов'язковим є наявність гіперпосилання в межах першого абзацу на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням бренду видання AIN.UA. Матеріали з позначками «Новини компаній», PR, «Спецпроект», «Промо» і «Блоги» публікуються на правах реклами.
© 1999-2021 AIN.UA