Каршерінг Getmancar запустив інвестиції в платформу — від $1000

Читати на RU

Український каршерінг Getmancar представив інвестиційну можливість: тепер кожен бажаючий може інвестувати в послугу прокату автомобілів від $1000 і отримувати дивіденди. Інвестиції будуть спрямовані на розширення автопарку. Про це AIN.UA повідомили представники компанії.

  • Спочатку Getmancar працював над традиційною моделлю каршерінга: власним парком автомобілів, які можна було орендувати.
  • У червні 2021 року компанія стала онлайн-платформою, де користувачі можуть розміщувати свої автомобілі для короткострокової оренди. Багато людей купували автомобілі спеціально для цього — це дорожче фінансово і організаційно. Новий формат інвестування передбачає, що Getmancar бере на себе покупку автомобілів, логістику та реєстрацію.

«Ми завжди думали, що людям важливо володіти транспортним засобом, щоб той був закріплений за ними, але виявилося, що простота набагато важливіше. Люди готові передати нам повноцінне управління, це дуже відповідально і ми вдячні за довіру», – зазначив Тарас Гетьманський, СЕО Getmancar.

  • За словами Гетьманського, оптимальним обсягом інвестицій є вартість транспортного засобу. Однак, так як є багато бажаючих і готових поділитися покупкою з іншими інвесторами, мінімальна сума вкладу починається від $1000. Залежно від розміру капіталу дивіденди можуть становити 33%, в середньому 17-20% річних.
  • Зараз система працює в тестовому режимі з декількома інвесторами. Повний запуск запланований на 1 листопада.
  • У компанії відзначають, що на даний момент частина грошових інвестицій становить близько 10%, але за прогнозами, до грудня вона повинна вирости до 50%.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук