Другий кібертурнір за рік: MOYO запрошує на аматорські змагання з Dota 2

13-14 листопада мережа магазинів техніки та електроніки MOYO спільно з партнерами об’єднає сотні геймерів з усієї України в аматорському турнірі з Dota 2. Такий івент компанія проводить уже вдруге. 

Генеральними партнерами MOYO Cyber Cup 2 стали справжні техногіганти AMD та Acer, які представили ноутбук турніру — Acer Nitro 5, створений спеціально для геймерів. Продуктивність цього ноутбуку для Dota 2 становить у середньому 116 FPS і надає грі нових змагальних відчуттів. 

Як і минулого разу, головною особливістю MOYO Cyber Cup є те, що участь можуть взяти як сформовані команди, так і неповні склади, а також соло-гравці — на відміну від більшості інших турнірів. Тож, усі поціновувачі Dota 2 можуть сміливо випробувати свої сили та позмагатися за головні призи турніру. 

Участь у MOYO Cyber Cup — безкоштовна, всім охочим необхідно попередньо зареєструватися за посиланням. Єдина умова: у кібертурнірі можуть брати участь тільки гравці старші 16 років. Реєстрація триватиме до 11 листопада 21:00. Відбірковий етап розпочнеться 13 листопада, а вже 14-го — транслюватимуться матчі за третє місце і гранд-фінал на каналах MOYO у Twitch та Youtube.

«Ми бачимо великі перспективи у галузі українського кіберспорту, тож намагаємося всіляко сприяти розвитку індустрії. Ми підтримуємо геймерів, не лише створюючи позитивний споживчий досвід, а й долучаючись до формування справжнього якісного ігрового ком’юніті в Україні. Після першого турніру MOYO Cyber Cup з CS:GO ми отримали безліч відгуків і запит на подібні змагання в інших дисциплінах, тож просто не могли проігнорувати настрої нашої аудиторії», — зазначив генеральний директор MOYO Валентин Івакін

Призовий фонд осіннього турніру від MOYO та ключових партнерів складає 150 тисяч гривень, який розподілять між усіма фіналістами змагань.

Головні призи MOYO Cyber Cup з дисципліни Dota 2:

  • Перше місце: п’ять моніторів ACER Predator.
  • Друге місце: п’ять ігрових гарнітур HyperX Cloud.
  • Третє місце: п’ять ігрових клавіатур HyperX Alloy Origins.
  • Четверте місце: п’ять геймерських мишок HyperX Pulsefire Haste.

Крім того, гравці команд, які посядуть з 5 по 8 місця отримають різноманітні набори геймерських аксесуарів від 2Е Gaming: ігрові клавіатури та поверхні, миші, гарнітури та багато інших корисних девайсів, які стануть в нагоді кожному геймеру. 

Організатор турніру:

MOYO — національний омніканальний рітейлер техніки та електроніки в Україні, працює з 2009 року. На сьогодні мережа MOYO об’єднує більше 50 магазинів у 27 містах України. В асортименті рітейлера понад 40 тисяч сертифікованих товарів від понад 500 світових виробників.

  • Генеральні спонсори: AMD, Acer
  • Інноваційний партнер: HyperX.
  • Професійний партнер: 2Е Gaming.
  • Партнер трансляції: AVerMedia Technologies.
  • Інформаційний партнер: NaChasi.
  • Радіопартнери: KISS FM, Наше Радіо.
Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск