Український стартап Senstone зібрав $110 000 на Kickstarter для другого гаджета

1326
1
Читати на RU

Друге покоління продукту називається Scripter. До кінця кампанії було зібрано 111 000 доларів на продукт.


Senstone – український стартап, який розробляє компактного голосового помічника у вигляді кулона. Він кріпиться до одягу, наприклад, коміра сорочки, і допомагає робити нотатки своїм голосом.

Скриптер
  • Вперше про компанію стало відомо в 2017 році, коли стартап увійшов в Kickstarter з однойменним продуктом. У цій кампанії команді вдалося зібрати 302 000 доларів від 2700 прихильників.
  • У листопаді 2021 року компанія знову пішла на краудфандинг з другим поколінням помічника під назвою Scripter. Це поліпшена версія попередньої моделі.
  • Як і його попередник, Scripter здатний перекладати голосові нотатки в текст, записувати їх на диктофон, стійкий до води, пилу і крапель. У другому пристрої розробники поліпшили якість запису і прискорили переклад голосу в текст. Новий акумулятор Scripter може прослужити в 3,5 рази довше: 10 днів в режимі очікування і 6 годин безперервного запису. Розмір хмарного сховища також збільшився.
  • У 2021 році компанія також представила The Accurate Notes, мобільний додаток, який працює в тандемі з кулоном. Він збирає всі публікації, які можна редагувати або ділитися.
  • Вартість сценарію на Kickstarter становить 100 доларів. На момент публікації статті її вже замовили 748 осіб. Попередня версія коштувала $ 120 на краудфандинг і $ 145 в роздріб.

Стартап Senstone був заснований Назаром Федорчуком у 2015 році. Через рік Маркіян Мацех приєднався до проекту як співзасновник. Але в 2019 році він покинув проект за обопільною рішенням партнерів.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук