Полювання на знижки почалося: хедлайнери Black Friday у «Фокстрот»

648

Більше ніж новорічних свят, можна чекати лише «Чорну п’ятницю». І не дарма, адже за останні 5 років для багатьох продавців в Україні цей захід став дійсно найголовнішим розпродажем року. А значить нам, покупцям, варто скористатися можливістю й потішити себе новеньким гаджетом.

Відомий мережевий та онлайн-ритейлер побутової й електронної техніки «Фокстрот» цього року розпочав сейл в понеділок, 22 листопада. «Чорна п’ятниця» триватиме цілий тиждень – до 29 листопада, включно з «кібер-понеділком», щоб через карантинні обмеження та важливість дотримання заходів безпеки, усі охочі мали можливість встигнути купити зі знижками те, про що давно мріяли.

Вибираємо техніку у Black Friday 2021

У «Чорну п’ятницю» Foxtrot дає знижки на різноманітні групи товарів з пулу електронної та побутової техніки. А отже, ці дні неначе створені для того, щоб нарешті забути про нудне прибирання, придбавши робот-пилосос, або ж замінити свій ноут на потужніший, щоб згодився не лише для роботи.

Далі – детальніше про те, на що безумовно варто звернути увагу у Black Friday 2021 у «Фокстрот».

Ноутбук ACER Nitro 5 AN515-55-53VH Black (NH.Q7MEU.01F)

Якщо говорити про доступний геймерський ноутбук, то йдеться про Nitro 5. Він оснащений топовим процесором Intel 10-го покоління та має графіку NVIDIA GeForce GTX на базі алгоритмів NVIDIA Turing.

Nitro 5 отримав від виробника 4-ядерний процесор Intel Core i5-10300H (8 потоків), прискорену RAM 8 ГБ типу DDR4 (2933 МГц) та місткий HDD диск 2 ТБ. Матриця IPS з чітким кольором і широкими кутами огляду відповідає за повне занурення, щоб кожна деталь була врахована. Варто звернути увагу на його стильний дизайн, який занурить поціновувачів геймінгу у світ ігор та створить потрібну атмосферу для перемоги.

29 999 24 444 грн.

Смартфон SAMSUNG Galaxy M52 6/128 Gb Dual Sim Black

Новий Galaxy M52 поєднав топовий 8-ядерний процесор, 6 ГБ оперативної пам’яті та акумулятор об’ємом 5000 мАг. Це оптимальний вибір для тих, кому потрібно взяти максимум від смартфона: і сторіз запостити, і в ігри пограти, і подкасти послухати. При цьому його товщина складає лише 7,8 мм.

Оснащений 6-нанометровим Qualcomm Snapdragon 778G, восьмиядерний процесор Kryo 670 працює на частоті до 2,4 ГГц. Має відеокарту Adreno 642L та новий стільниковий модем для формату зв’язку через 5G.

11 999 10 999 грн.

Телевізор SAMSUNG UE55AU7100UXUA

Більше, ніж просто телевізор. Екран цього 55-дюймового Samsung передає реалістичність зображення у форматі 4К. Роздільна здатність 3840×2160 пікселів (16:9), високий рівень деталізації кожного пікселя з ефектом присутності завдяки технології Mega Contrast. За реалістичність зображення відповідає Crystal Processor 4K, який управляє кольором, оптимізує контраст і налаштовує HDR для будь-якого типу контенту.

Телевізор сумісний з мобільними гаджетами, тож одним дотиком можна відтворити будь-який контент на екрані. Легко транслюйте відео, музику і фотографії.

19 499 14 999 грн.

Робот-пилосос ROWENTA RR7687WH

Маленький космічний корабель в оселі – це ROWENTA RR7687WH. Бічна камера для розпізнавання пилу, щітки для очищення кутів і важкодоступних зон, спеціальна щітка Animal Turbo, потужний двигун і система вологого прибирання швидко впораються зі складними забрудненнями.

Запланувати та контролювати роботу пилососу можна дистанційно у мобільному додатку. Модель обладнана вдосконаленою надточною системою навігації і сама будує карту приміщення. А щоб повітря в будинку завжди було свіжим, у пилосос вбудована система фільтрації High Performance Filter. Вона затримує до 99,9% найдрібніших частинок пилу.

21 999 12 999 грн

Кавова машина KRUPS EA890810

Досить легкого дотику, кількох секунд очікування – і ароматний напій вже у вас у горнятку. А ось яку саме каву вибрати – питання вже складніше, адже кавомашина KRUPS EA890810 готує 15 різних видів напоїв. Крім того, можливість налаштування температури для приготування чорного, зеленого та трав’яного чаю — робить цей девайс універсальним помічником.

Об’єм резервуару для води становить 2,3 літра, а місткість контейнера для зерен – 260 г, тож кави вистачить на всіх. Функція автоматичного очищення не дозволить накипу утворитися на нагрівальному елементі, що суттєво продовжує термін експлуатації.

33 499 18 499 грн.

Доставка техніки у «Чорну п’ятницю»

Купуйте ці та безліч інших товарів зі знижками до 70% в магазинах мережі «Фокстрот», яких налічується 166 по всій країні, або ж онлайн на foxrot.ua з доставкою додому або з пункту видачі поштових операторів.

Найшвидший спосіб отримання інтернет-замовлень – самовивіз з найближчого Foxtrot – вже за 30 хвилин після натиснення кнопки «купити»*. Довго чекати не доведеться, адже товар буде підготовлений до вашого прибуття.

Полюйте за знижками у «Фокстрот» та першими дізнавайтеся про найвигідніші пропозиції в офіційному Telegram-каналі, на сторінках у Facebook та в Instagram.

*Ціни дійсні на момент публікації матеріалу

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск