Ізраїльська Verbit з офісом в Києві залучила $250 млн при оцінці в $2 млрд

1052
Читати на RU

Ізраїльська компанія Verbit розробляє сервіс транскрипції і субтитрів за допомогою штучного інтелекту (AI). Компанія підняла раунд Е в розмірі $250 млн при оцінці в $2 млрд. У компанії також є офіс розробки в Києві. Про деталі транзакції AIN.UA повідомили у Verbit.

Команда Verbit, фото надала компанія

Деталі раунда

  • Компанія розробляє сервіс транскрипції і створення субтитрів. Він працює на технології автоматизованого розпізнавання мовлення (ASR) на базі штучного інтелекту в поєднанні з мережею перекладачів і стенографів.
  • Вона завершила раунд Серії E в розмірі $250 млн, з яких $150 млн — початкові інвестиції, а ще $100 млн— вторинні.
  • Головним інвестором у раунді був Third Point Ventures, який інвестував $200 млн за участі існуючих інвесторів, включаючи Sapphire Ventures, More Capital, Disruptive AI, Vertex Growth, 40North, Samsung Next і TCP. Всього з моменту свого заснування в 2017 році Verbit залучила понад $550 млн фінансування.
  • Компанія буде використовувати кошти, зібрані в раунді E, для розробки продукції, а також для розширення своєї географічної присутності.

Детальніше про київський офіс

В Україні Verbit має R&D-офіс у Києві, в якому працює понад 30 співробітників. У 2022 році тут планується найняти близько 40 фахівців: уже зараз шукають в команду розробників Ruby і Python. Тут є можливість працювати віддалено, а також проходити професійну підготовку.

Всього в компанії зараз працює 470 співробітників, а також 35 000 стенографів і 600 перекладачів по всьому світу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук