Tranzzo впроваджує технологію токенізації для онлайн-комерції від Mastercard

Читати на RU

Міжнародна платформа онлайн-платежів Tranzzo впровадила технологію токенізації карткових даних для онлайн-торгівлі, яка здійснюється за допомогою цифрової платформи Mastercard Digital Enablement Service for Merchants. Це стандартизований сервіс Mastercard, який дозволяє швидко і безпечно оплачувати покупки онлайн. Нова технологія буде корисна для всіх сфер електронної комерції, і особливо для ресурсів з підпискою та послугами PDL. Токенізація для онлайн-комерції допомагає компаніям утримувати клієнтів, покращувати користувальницький досвід і надавати нові можливості для зростання конверсій.

Принцип токенізаціі полягає в заміні реквізитів картки унікальним цифровим кодом – токеном. Таким чином, номер картки не передаєтьсяпри здійсненні платежу. Токен не може бути використаний в шахрайських цілях, а конфіденційна інформація клієнта надійно захищена. Токенізація відбувається на стороні Mastercard, а Tranzzo забезпечує взаємодію з онлайн-торговцями.

«Надання клієнту більшого, ніж він очікує, – один з головних принципів роботи Tranzzo. Цифрова платформа MDES для торговців від Mastercard має особливий рівень безпеки, так як токен, унікальна криптограма для кожної токенізованої транзакції, а також інструмент для гнучкого управління самим токеном, беруть участь в обробці платежів. Запуск технології токенізацій покращує якість обслуговування і збільшує кількість успішних платежів в кожному онлайн-бізнесі. Від самого початку ми в Tranzzo токенізуємо карти і надаємо нашим партнерам всі переваги роботи з ними, але з MDES ми пішли ще далі», – сказав СЕО Tranzzo Ян Клочко.

Основні переваги технології токенізації в онлайн-торгівлі від Mastercard:

  1. Токенізація підвищує рівень безпеки онлайн-платежів: для кожної токенізованої транзакції створюється унікальна криптограма. Крім того, при діджиталізації карток в різних інтернет-магазинах кожен інтернет-продавець отримує індивідуальні токени на кожну карту. Такий захист операцій відповідає системі міжнародних стандартів EMV .
  1. При токенізація онлайн-продавці можуть підвищити рівень завершених покупок, зменшивши кількість відмов при прийнятті оплати з прострочених, втрачених або заблокованих карток.
  1. Технологія токенізації спрощує і прискорює процес оплати в інтернеті, а також покращує користувальницький досвід. Клієнтам не потрібно повторно вводити дані картки після її перевипуску, оскільки дані нової картки автоматично синхронізуються з токеном. Таким чином, банківська картка фактично стає безстроковою онлайн

Технологія токенізацій Mastercard для онлайн-торгівлі корисна для сервісів, які використовують модель підписки або регулярних платежів, а також для компаній PDL. В цілому, продукт підходить для кожного інтернет-бізнесу, який хоче поліпшити користувальницький досвід свого клієнта.

Справка

Tranzzo — міжнародна платформа FinTech, яка працює на ринку онлайн-платежів з 2017 року. Використовуючи ІТ-рішення Tranzzo, близько 8 мільйонів транзакцій на місяць відбуваються для 3000 онлайн-сервісів і магазинів. Крім розрахунків картками Visa і Mastercard, платформа працює з такими платіжними інструментами, як Google Pay, Apple Pay, Masterpass, VisaCheckout, VTS. Tranzzo є однією з 9 компаній у світі, яка уповноважена як платіжний партнер Telegram. Навесні 2021 року Tranzzo почав працювати з UnionPay International. Рішення Tranzzo використовуються державною службою «Дія», а також Rozetka, Concert, «Фокстрот», «Арсенал Страхування», MyCredit, Prom.ua, WOG та ін.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук