Uklon та ARX запроваджують страховку для послуги «Драйвер»

Читати на RU

Онлайн-сервіс виклику авто Uklon разом зі страховою компанією ARX застрахували послугу «Драйвер» до 100 000 грн. Страхове покриття авто включається з моменту посадки драйвера за кермо автомобіля клієнта та діє до моменту завершення поїздки.

Послуга «Драйвер», або, як її ще називають – тверезий водій, допомагає користувачам у тих випадках, коли вони хочуть доїхати на своєму авто, але з різних причин не можуть самостійно сісти за кермо. При замовленні до клієнта приїжджає професійний водій, який і відвезе його за потрібною адресою.

Страховка розповсюджується автоматично на всіх користувачів послуги у всіх містах присутності сервісу Uklon. Повідомити про страхову подію можна зателефонувавши на гарячу лінію Uklon або за допомогою додатку: функція доступна під час подорожі або в історії подорожі.

«Команда Uklon орієнтована на те, щоб пропонувати користувачам кращий досвід від взаємодії з нашим сервісом. Тому турбота про безпеку клієнтів — наш пріоритет. Ми постійно запускаємо нові фічі в додатках, удосконалюємо систему відбору драйверів і, звичайно ж, покращуємо умови страхування. Важливим кроком у розвитку сервісу є страхування популярної послуги «Драйвер». На щастя, у нас є надійний партнер уже протягом 5 років – компанія ARX, яка разом з нами на варті безпеки клієнтів», – каже Сергій Смусь, co-founder та СОО компанії Uklon.

«Uklon – наші давні партнери і для нас важливо, щоб кожен клієнт сервісу був упевнений не лише у безпеці свого здоров’я та життя, а й автомобіля. Послуга драйверу – популярне рішення для сучасного життя. У світі, де плани можуть змінюватися щохвилини, важливо і приємно усвідомлювати, що будь-якої миті можна сміливо йти відпочивати, адже твій і автомобіля шлях додому – у безпеці», — Нонна Рижа, маркетинг-директор ARX.

Нагадаємо, що з 2017 року, Uklon став першою компанією у Східній Європі, яка запровадила страхування життя пасажирів та водіїв сервісу від нещасного випадку. Через рік суму страхового відшкодування було подвоєно, а з 2020 року – кожну поїздку застраховано до 1 000 000 грн у страховій компанії ARX. Крім того, кожна посилка при замовленні доставки застрахована до 15 000 грн.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук