Кращі гіфки та кліпи сервісу Giphy на 2021 рік

877
Читати на RU

Сервіс Giphy, який дозволяє користувачам шукати і обмінюватися вірусними гіфками і кліпами, представив топ анімацій, які найбільше запам’ятались в 2021 році. Як зазначили представники сервісу, під час складання рейтингу вони в першу чергу орієнтувалися на метрики (перегляди / активність), але все ж намагалися вибрати з «вічнозеленого» контенту те, що було популярним через культурні та емоційні спалахи аудиторії.

Кращі гіфки 2021 року з коментарями з блогу Giphy

Season 5 Reaction GIF by The Office - Find & Share on GIPHY
Джерело: Giphy

«Стенлі Нудно» з The Office: Вам не потрібно бути знайомим з серіалом або персонажем Стенлі, щоб відчувати себе пов’язаним з цією гіфкою у 2021 році. Багато людей все ще проводять свої дні, перестрибуючи з однієї zoom-зустрічі на іншу, тому відчуття нудьги або одноманітності дуже знайоме кожному.

Tired Good Night GIF by HBO Max - Find & Share on GIPHY
Джерело: Giphy

«Втомлений Том» від HBO Max: З огляду на постійний стрес від COVID-19 і вигорання на роботі вдома, цілком логічно, що користувачі, можливо, відчували себе особливо втомленими в 2021 році.

Oh No Reaction GIF by The Great British Bake Off - Find & Share on GIPHY
Джерело: Giphy

«О, ні» з The Great British Bake Off: Іноді гіфка може відображати спектр емоцій, і це одна з них. Цей момент з Bake Off: The Professionals показує момент шоку і здивування, який явно резонував з користувачами як всередині, так і за межами фандома The Great British Bake Off.

Sad Lonely GIF by Pokémon - Find & Share on GIPHY
Джерело: Giphy

«Сумний Пікачу» з Pokemon: почуття депресії або ізоляції поширені під час подій, як от нинішня глобальна пандемія, тому ми бачимо, чому користувачі можуть тяжіти до сумного Пікачу.

Marvel Studios Reaction GIF by Disney+ - Find & Share on GIPHY
Джерело: Giphy

«Кетрін Хан підморгує» від Disney+: Цей момент з WandaVision показує актрису Кетрін Хан, яка підморгує саркастично, і «Підморгуюча Агнес» швидко став новим улюбленим мемом в Інтернеті.

Happy Birthday Party GIF by Discovery LA - Find & Share on GIPHY
Джерело: Giphy

«Peppa Pig ‘¡Feliz Cumple!’», Discovery LA: Популярність свинки Пеппи зросла в геометричній прогресії в останні роки, як і попит на іноземну мову на Гіфі.

Super Bowl Reaction GIF by NFL - Find & Share on GIPHY
Джерело: Giphy

«The Weeknd Halftime Performance» від NFL: Виступ The Weeknd на Pepsi Super Bowl LV Halftime Show був видатним моментом цього року.

Laugh Reaction GIF by NETFLIX - Find & Share on GIPHY
Джерело: Giphy

«Дафни Бріджертон усміхається» з Netflix: Ця гіфка є ідеальною реакцією для ситуацій, коли ви знаєте, що не повинні сміятися, але ви просто нічого не можете з цим вдіяти.

Happy Dance GIF by foodieg - Find & Share on GIPHY
Джерело: Giphy

«Happy Dance» від Foodieg: Люди звертаються до Гіфі знову і знову, щоб висловити щастя, і чи був коли-небудь більш чіткий образ щастя, ніж цей GIF?

Excited The Child GIF by Disney+ - Find & Share on GIPHY
Джерело: Giphy

«Happy Baby Yoda» від Disney+: з моменту прем’єри «Mandalorian» на Disney+, користувачі почали шукати «Baby Yoda» на Giphy.

Кращі кліпи 2021 року

«Cake Jiggle» від Drew Barrymore: Дрю Беррімор трясе торт і робить дурний вираз на обличчі — це смішно саме по собі, і супровідний звук прикрашає кліп, як глазур на торті.

«It Is Your Birthday» із The OfficeІноді користувачі щиро хочуть побажати комусь щасливого дня народження. Однак іноді необхідно саркастичне привітання з днем народження, для якого немає нічого кращого, ніж сцена з «Офісу».

«Happy Pride» від GLAAD: GLAAD створив це музичне відео, щоб відсвяткувати «Місяць гордості» в червні, і він відразу ж став популярним.

«Kiss Kiss» від Jason Clarke: Це відмінний спосіб висловити романтичну любов або навіть любов між друзями.

«Cheers!» от Apex for Youth: Люди завжди звертаються до Giphy, щоб відправити вітальні повідомлення, і кліп з піднятою склянкою і словами “Ура!” робить саме це.

«Love!» від Hello All: Цей красивий кліп від Hello All є одночасно простим (анімація зображує жінку в хіджабі малюнок серця) і універсальним.

«To E or Not to E», автор Plume: Цей кліп від нашого партнера Plume, організації, що надає гендерно-підтверджуючу гормональну терапію для трансгендерної спільноти, являє собою підхід до рішення, з яким стикаються трансгендерні люди, чи починати “Е” (естроген/прогестерон) чи ні.

«So Much Love» від Desus and Mero: Цей кліп, ймовірно, є улюбленим серед групових чатів, серед друзів і родичів, які, можливо, не зможуть зібратися фізично, але хочуть послати один одному любов.

«Celebration!» від FaZe Clan: Чи є звук більш пов’язаний зі святом, ніж звук дуділки?

«Sorry Bro… I Love You» от Dorian Electra: співачка і автор пісень цього року зробила кілька фантастичних гіфок, наклейок і кліпів з Giphy Studios.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук