SoftServe відкриває офіси у Вінниці, Хмельницькому, Ужгороді та Одесі

Читати на RU

Одна з найбільших українських IT-компаній SoftServe відкриває відразу 4 офіси — у Вінниці, Хмельницькому, Ужгороді та Одесі. Як зазначили представники компанії, 4 простори розраховані на загалом 100 робочих місць, які функціонуватимуть у коворкінгу, оскільки відкриваються під час пандемії.

До 2022 року SoftServe планує залучити до цих місць ще 350 співробітників.

Коворкінг у Вінниці, де зараз працює близько 50 фахівців компанії, вже повністю функціонує. Наступною стане Одеса, де співробітники зможуть працювати разом з 1 грудня. 17 грудня планується простір в Ужгороді, а в січні – в Хмельницькому, в якому зараз триває етап облаштування та підключення до корпоративних мереж.

«Ми почали активно готуватися до відкриття нових офісних приміщень влітку. Зі збільшенням кількості ремоут-фахівців ми все частіше отримували запити на місце, де вони могли б працювати разом і, нарешті, спілкуватися наживо. Тому ми почали розвивати власну офісну інфраструктура. Це також важливо для підтримки рівня залученості, подальшого розвитку компанії в регіонах та просування місцевих ІТ-спільнот», – коментує Анастасія Фролова, директор з управління талантами DC softServe.

4 простори розраховані на 100 робочих місць, які працюватимуть в режимі коворкінгу, оскільки компанія відкриває їх під час пандемії. Це означає, що фахівець не має фіксованого місця, але може забронювати його на певний день. При цьому компанія має намір продовжити гібридний формат роботи. У його рамках фахівці самостійно вибирають, як їм зручніше працювати з дому або офісу і балансувати між ними.

SoftServe планує брати активну участь у розвитку місцевої ІТ-спільноти та підтримувати навчальні заклади. Ужгород вже має власний підрозділ ІТ-академії, і розпочалася співпраця з Ужгородським національним університетом та Хмельницьким національним університетом.

Наступного року SoftServe планує залучити загалом 350 фахівців в Одесі, Ужгороді, Хмельницькому та Вінниці. Компанія почала програму залучення ІТ-фахівців на нові локації на початку року і найняла близько 500 ремоут-співробітників.

Про SoftServe

SoftServe – найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та консалтингових послуг. SoftServe є однією з найбільших компаній з розробки програмного забезпечення в Центральній і Східній Європі і входить в список найбільших сервісних ІТ-компаній України.

Близько 12 000 співробітників працюють в 38 офісах, розташованих від Сан-Франциско до Сінгапуру. Основні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (штат Техас, США). Центри розвитку компанії розташовані у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце та Варшаві (Польща).

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук