Ілон Маск розповів про ризик банкрутства SpaceX

2197
Читати на RU

Засновник і CEO SpaceX Ілон Маск у листі до команди описує ситуацію з виробництвом ракетних двигунів Raptor як кризову і говорить про ризики банкрутства для компанії. Про це із посиланням на лист пише The Verge.

  • За даними видання, Маск звертається до співробітників компанії із закликом працювати над Raptor з усіх сил, і пише про те, що на виробництві двигуна склалася кризова ситуація. Після того, як двоє ключових топів пішли з компанії, в SpaceX детальніше розглянули проблеми із виробництвом Raptor і виявилось, що “вони набагато більш серйозні, аніж про те звітували”.
  • “Нічим підсолодити ці новини. Я планував взяти вихідні вперше за довгий час, але натомість буду присутній на лінії Raptor усю ніч та вихідні”, — пише Маск у листі. Він також закликає усіх наслідувати його приклад, адже ситуація вимагає роботи усієї команди, цей заклик не стосувався лише тих, у кого важливі сімейні обставини чи тих, хто фізично не зможе вернутись у хед-офіс компанії на вихідні.
  • Маск також писав про ризики банкрутства у Twitter, назвавши їх “малоймовірними” але можливими:

Raptor — це масивний метановий ракетний двигун, на якому працюватиме пускова система нового покоління Starship. Саме її компанія планує використовувати, щоб транспортувати людей у глибокий космос, на Місяць та на Марс. У квітні 2021 року NASA підписало контракт із SpaceX на $2,9 млрд на розробку Starship, який доставить астронавтів на поверхню Місяця уже в 2025 році.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук