Ajax Systems представила нові дротові продукти Fibra і хаб з 4G-модемом

2667
Читати на RU

Ajax Systems провела свій третій Special Event, на якому компанія представила декілька доповнень до бездротових систем безпеки та презентувала власну дротову технологію Fibra з однойменною лінійкою пристроїв.

Дротова Fibra

Як зазначили в Ajax Systems, компанія отримує велику кількість запитів на гібридні системи безпеки, які б поєднували дротові та бездротові технології, таким чином дозволяючи покривати великі та промислові об’єкти, де відстані не дають користуватися лише радіоканалом.

Нова продуктова лінійка дротових пристроїв Fibra дозволяє прокладати лінії у 2000 метрів та може покрити навіть багатоповерхову будівлю.

«Споживання енергії — у 100 разів менше, ніж у середньому в інших дротових датчиків в індустрії. Як і для пристроїв Jeweller, передавання даних усередині Fibra зашифровано, пристрої оснащено технологіями антисаботажу, система швидко встановлюється та контролюється зі смартфона», — зазначили в Ajax.

Всього в першому релізі Fibra дев’ять пристроїв, які практично повністю копіюють бездротову лінійку: MotionProtect, MotionProtect Plus, DoorProtect, DoorProtect Plus, GlassProtect, CombiProtect, KeyPad, HomeSiren, StreetSiren.

MotionCam

Також було представлено спеціальну лінійку датчиків MotionCam та MotionCam Outdoor, що підтримуватимуть функцію фото за запитом.

MotionCam може робити фото в трьох роздільних здатностях: 160×120, 320×240 або 640×480 пікселів. Зі збільшенням роздільної здатності поліпшується якість зображення, але також зростає розмір файлу та час, потрібний для його передавання від датчика на хаб.

«При цьому конфіденційність і приватність не порушується: робити запит на фото зможуть тільки ті користувачі системи, які мають на це дозволи. Права приватності можна буде налаштувати у меню хаба, яке так і називається — Приватність», — додають в Ajax.

Hub 2 з 4G-модемом

Ajax Systems випускатиме Hub 2 у двох версіях: Hub 2 (2G) та Hub 2 (4G). До версії централі з 2G-модемом додасться нова, з більш сучасним модемом, що підтримує 2G, 3G і 4G (LTE) мережі. Користувачі Ajax можуть вибрати відповідний хаб для свого регіону з урахуванням доступних технологій зв’язку. У продажу Hub 2 з 4G-модемом з’явиться у першому кварталі 2022 року.

ReX 2: підтримка фотоверифікації та підключення по Ethernet

Новий ReX 2 тепер не просто збільшує дальність сигналу, але й може самостійно регулювати зв’язок. Не важливо, скільки пристроїв підключено через ReX 2 їхні радіомодулі автоматично підлаштовуються для оптимального енергоспоживання.

«Чотири вбудованих антени та два незалежних радіомодулі подвоюють дальність зв’язку ReX 2 з бездротовими пристроями Ajax, включно з датчиками MotionCam. Незалежно від розміру території, що охороняється і товщини стін, тривоги передаються миттєво, а перше фото з MotionCam буде доставлено за 13 секунд», — зазначили в Ajax.

vhfBridge: доставлення тривог без інтернету

vhfBridge — модуль, який забезпечує хаб ще одним каналом зв’язку з пультом моніторингу. В разі тривоги подія передається ланцюгом: від хаба до модуля vhfBridge через Jeweller, далі за допомогою дротів від vhfBridge на сторонній радіопередавач, і від нього — на пульт моніторингової станції.

При цьому весь процес відбувається миттєво. Це дає змогу використовувати систему Ajax у містах із нестабільним інтернетом, горах, природно-заповідних зонах або пустельній місцевості.

Socket (type G)

Ajax Systems розширили лінійку пристроїв автоматизації та розробили британську версію Socket із вилкою типу G. У цій версії розетки також з’явиться функціональна кнопка, яка дає змогу керувати Socket без застосунку.

Також налаштування стають більш гнучкими: є поріг захисту по струму, можна встановити точне регулювання яскравості та скидання лічильника енергоспоживання.

Модуль інтеграції дротових датчиків MultiTransmitter

Модуль інтеграції MultiTransmitter отримає підтримку підключення датчиків із двома та трьома резисторами. Інакше кажучи, модуль інтеграції зможе розрізняти більше типів подій підключеного дротового датчика. За словами Ajax, це зробить більш гнучкою реновацію сигналізацій із безліччю зон на комерційних об’єктах та збільшить кількість сумісних пристроїв.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук