Експерти з BlaBla Car, Tumblr, Parimatch Tech — на безкоштовній конференції про створення успішних продуктів

На ProductCamp Ukraine Giving Tuesday Edition кожен учасник зможе пожертвувати кошти на благодійність.

7 грудня на честь всесвітньої благодійної ініціативи #GivingTuesday Parimatch Tech збирає експертів на ProductCamp Ukraine Giving Tuesday Edition. Це конференція про створення, запуск і розвиток продуктів, які підкорили Україну та світ. Вона буде цікава підприємцям, топменеджерам, продактам та всім, хто залучений до створення проєктів.

Конференція пройде в гібридному форматі — онлайн та офлайн. Приєднатися й послухати виступи можна з будь-якої точки світу безкоштовно, підтримавши проєкт донатом на комфортну суму. Також є можливість відвідати ProductCamp Ukraine офлайн у PMHUB, попередньо зареєструвавшись.

На конференції своїм досвідом поділяться:

  • Андрій Радіч, Head of Product B2B, BlaBlaCar: «Як упорядкувати хаос і рухатися до амбітних цілей за допомогою продуктової стратегії та віжну». Понад 20 років досвіду в ІТ. У BlaBlaCar відповідає за лінійку продуктів для ліцензованих автобусних перевізників і автостанцій.
  • Амір Омаров, Head of Analytics, Parimatch Ukraine: «Відмінності в підходах до побудови аналітики у різних сферах». За сім років кар’єри в аналітиці встиг попрацювати в різних нішах — від ритейлу та телекому до геймдеву та бетингу. За цей час пройшов шлях від SQL-аналітика до керівника відділу.
  • Валерія Верес, Head of Marketing Product, Parimatch Tech: «Як внутрішні B2B-продукти покращують ефективність B2C». Створює маркетингову екосистему в команді, де MVP фігачать, як пиріжки. Із власного досвіду знає різницю між Product Marketing Management і Marketing Product Management.
  • Богдан Кіт, Head of Product, Tumblr: «Як керувати продуктовою командою дистанційно». Працював продакт-менеджером у Ring і був співзасновником стартапу Kattana. Нині керує напрямом підписок і creator economy в Tumblr, одній із найвідоміших соцмереж у світі.
  • Сергій Бережний, Growth Officer, ComeBack Mobility: «Шлях розвитку себе, або 5 відкриттів у стартапі». Співзасновник конференції Giving Tuesday. Раніше обіймав посаду CPO у Parimatch Tech, а зараз разом із командою вирощує єдинорога в медтех-стартапі ComeBack Mobility.
  • Василь Гроголь, CEO BURSA Hotels & Cabins: «Роль продакт-менеджера в готельному бізнесі. Зміна курсу на Марс». Засновник BURSA Hotel Kyiv та співзасновник коворкінгу KOOPERATIV. Підтримує ініціативи, пов’язані з порятунком української архітектурної спадщини, і планує відкрити перший готель на Марсі.

«Цього року ми продовжуємо традицію продуктових зустрічей на честь GivingTuesday. Для нас такі події — чудова нагода зібратися всім ком’юніті, поділитися досвідом і кейсами, а також допомогти тим, хто цього особливо потребує. Цього разу на ProductCamp Ukraine ми спробували об’єднати експертів із різних напрямів та бізнесів, щоб отримати максимально повне уявлення про створення продуктів», — зазначає Сергій Ковтун, співзасновник ProductCamp Ukraine і продакт-менеджер Parimatch Tech.

Parimatch Tech проводить конференцію в рамках стратегії корпоративної соціальної відповідальності. Компанія подвоїть отримані із заходу кошти й направить підопічним двох програм міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation — «Так, я можу!» та «Спортивний наставник».

Окрім того, серед глядачів конференції пройде благодійний аукціон. Організатори розіграють футбольний м’яч Juventus з автографами Пауло Дибали та Алекса Сандро, а також фірмові футболки ФК Everton з автографами всієї команди.

«До минулої благодійної конференції приєдналося майже 1000 глядачів. Ми бачимо запит на профільний контент і хочемо поєднати приємне з корисним — нетворкінг та знання з добрими справами. Переконані, що це win-win підхід для всіх», — говорить Анжела Фокіна, Operation Director, Parimatch Foundation.

ProductCamp Ukraine Giving Tuesday Edition стартує 7 грудня о 17:00. Зареєструватися на конференцію можна на сайті.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук