«Правильна картка» — одна картка на всі випадки життя від KredoBank

Згідно зі статистикою, практично кожен українець володіє більш ніж однією платіжною карткою. Однак не всіма ними користуються. І на це є об’єктивні причини. Серед них: висока комісія, нечіткі умови або некомпетентність деяких працівників банку. Тому більшість українців досі шукають свою ідеальну платіжну картку.

Переваги «Правильної картки»

KredoBank випустив просту, універсальну та безпечну дебетову картку, за допомогою якої зручно розраховуватися за товари та послуги як в Україні, так і за кордоном. Картка підходить для нарахування зарплати, пенсії чи стипендії. Вона доступна всім громадянам України з 14-річного віку.

KredoBank продумав картку до дрібниць, щоб задовольнити усіх своїх клієнтів та закрити їхні фінансові потреби. Саме тому обслуговування та оформлення «Правильної картки» — безкоштовне. Банк не наполягає на користуванні карткою. Тому навіть якщо споживач деякий час її не використовує —  комісію сплачувати не потрібно.

Ба більше, з «Правильною карткою» клієнти можуть знімати готівку у будь-якому банкоматі України без комісії. Адже банкомати «свого» ‎банку не завжди розташовані зручно. А користуватися «чужим» здебільшого невигідно через велику комісію. Тож тепер не доведеться витрачати час та енергію на пошуки. Кожен банкомат — правильний банкомат.

Ліміт зняття готівки без комісії становить 100 000 гривень в місяць: 50 000 гривень у будь-якому банкоматі України та 50 000 гривень у касах KredoBank. А ще банк дарує бонус, вчить заощаджувати та пропонує вигідний курс валют. Та все по черзі.

Трішки про KredoBank

KredoBank — це український банк з іноземним капіталом, який входить до фінансової групи найбільшого банку Польщі — PKO Bank Polski. KredoBank працює на українському ринку з 1990 року. За цей час він добре себе проявив та увійшов у топ-20 найбільших українських банків. Наразі KredoBank обслуговує понад 520 000 приватних клієнтів та 53 000 юридичних осіб і має 82 виділення по всій території України.

Приємний бонус за користування

Споживачам, які користуватимуться «Правильною карткою», банк нарахує 1000 гривень бонусу. Умови дуже прості: 

  • щомісяця отримувати надходження від 6000 гривень;
  • розраховуватися карткою не менше ніж 3000 гривень щомісяця;
  • термін виконання умов — впродовж пів року.

KredoBank нараховує 500 гривень після перших трьох місяців користування, а інші 500 гривень — після наступних трьох. Бонус — одноразовий та надходить на ощадний рахунок. Клієнт може зняти його, переказавши на поточний рахунок.

Більше фішок «Правильної картки»

  • KredoBank відмовився від стандартного оформлення. Дизайн картки — вертикальний. Це значно полегшує використання. Тепер одразу зрозуміло, як прикладати до термінала та як користуватися у банкоматі.
  • Банк подумав і про безпеку користувачів, тому CVV-код, ім’я власника та термін дії розташовані на звороті. Правильну картку можна показувати знайомим, фотографувати, знімати відео — і бути спокійним. Важлива інформація — у безпеці.
  • У розпорядженні клієнта одразу п’ять рахунків: гривневий, ощадний та три валютних (у євро, злотих, доларах). Їх відкривають безкоштовно, коли споживач оформлює картку. Завдяки цьому легко заощаджувати гроші у валюті. Обмінювати гривні на долари, злоті чи євро в онлайн-банкінгу KredoBank. Це набагато безпечніше та зручніше, ніж у відділеннях чи в обмінниках. До того ж банк пропонує найвигідніший курс на ринку. 
  • 6% річних на ощадний рахунок. Ощадний рахунок — це як депозит, але трішки краще. Адже тут відсутні обмеження: можна поповнювати рахунок та знімати гроші у будь-який. А відсотки нараховуються щомісяця до залишку. До того ж 6% — це одна з найвищий ставок на ринку для такого виду ощадного рахунку.
  • У день оформлення картки KredoBank видає дві картки: у гривні та валюті. Валюту клієнт самостійно обирає серед запропонованих варіантів: злотий, євро чи долар. Передбачені картки з чіпом та технологією PayPass. Якщо клієнтові потрібно більше карток, вартість відкриття кожної додаткової становить 100 гривень.
  • «Правильна картка» підтримує безконтактний розрахунок. Її легко приєднати до Google Pay або Apple Pay та розраховуватися за послуги та товари смарт-годинником або смартфоном.
  • З «Правильною карткою» зняття готівки у мережі банку PKO Bank Polski за кордоном — без комісії. Також відсутня комісія за конвертацію. Клієнт не переплачує, коли розраховується гривневою карткою на іноземних сайтах та користується під час подорожей.
  • Після трьох місяців користування споживач має змогу обрати кредит: кредитний ліміт, кредит готівкою чи кредитну картку. Менеджер банку допоможе підібрати найкращий варіант.

Як оформити «Правильну картку»? Є два варіанти:

  1. Завітати у відділення KredoBank та одразу відкрити «Правильну картку». При собі мати паспорт та ідентифікаційний код, або пред’явити ці документи працівникові банку через застосунок «Дія».
  2. Заповнити форму на сайті KredoBank. Згодом зі споживачем зв’яжеться менеджер для уточнення деталей. Він підбере зручний час, дату і відділення, в якому можна забрати «Правильну картку».
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук