Компанія CGS Tower Networks вперше виходить на ринок України

Читати на RU

Ізраїльська компанія CGS Tower Networks, яка займається розробкою visibility-рішень, вперше презентувала свої продукти на українському ринку. Їхні рішення дозволяють оптимізувати рух трафіку всередині інфраструктури, внаслідок чого всі встановлені технології одержують релевантний трафік у потрібному обсязі. Це дозволить інженерам мережевої інфраструктури швидко та легко розгортати точки доступу для тестування у своїй мережі, усувати сліпі зони та перевантаження даних, а також забезпечувати чудову видимість мережі. 

Окрім України, CGS Tower Networks також вперше представляють свої продукти на ринках наступних країн: Молдова, Білорусь, Азербайджан, Грузія, Вірменія, Казахстан.

Клієнтам будуть доступні 4 типи рішень: Network TAP (Test Access Point), Network Packet Brokers, Advanced Network Packet Brokers, Virtual Advanced Network Packet Brokers. 

«CGS Tower Networks розробили пристрої наступного покоління, які підвищують ефективність кібербезпеки, аналітики великих даних та інструментів моніторингу. Це єдина компанія, яка надає пакети брокерів з використанням провідних апаратних платформ. Завдяки цьому ми можемо забезпечити високоякісну видимість мережі, оптимізувати продуктивність інструментів і мінімізувати витрати», — говорить Елі Накаш, віце-президент з продажу і розвитку бізнесу в CGS Tower Networks.

Продукти CGS Tower Networks дають низку переваг великим та середнім компаніям у телекомунікаційному, комунальному, фінансовому та державному секторах. Це допоміжні рішення, які можуть працювати із будь-якими продуктами: від антивірусів до систем моніторингу.

Дистриб’ютором рішень виступає компанія BAKOTECH.

«Будь-які вкладення в ІТ-продукти мають бути рентабельними. Буває так, що компанія не отримує від них користі й навіть не знає про це. Продукти CGS дозволяють переконатися, що вже встановлені рішення працюють так, як треба. Повна видимість трафіку дозволяє знайти та усунути помилки, прискорити процеси та впровадити нове рішення там, де це необхідно. Як результат, ми отримуємо стабільну роботу та серйозну економію коштів», — каже СЕО BAKOTECH Євген Бадах

Як visibility-рішення CGS Tower Networks працюють з різними технологіями та чим вони корисні для них — дізнавайтесь за посиланням.

Додаткова інформація про компанію:

CGS Tower Networks — компанія, яка розробляє продукти для оптимізації систем кібербезпеки, аналітики великих даних та програм для моніторингу мережі, розгорнутих як на фізичних, так і на віртуальних платформах. Їхні рішення допомагають усунути сліпі зони мережі та зменшити навантаження даних. Компанія має великий досвід у дослідженні та розробці мережевих рішень, подоланні технічних проблем та підтримці гнучкості, необхідної для задоволення потреб клієнтів.
BAKOTECH® — міжнародна група компаній, яка займає провідні позиції у сфері фокусної Value Added IT-дистрибуції та постачає рішення провідних світових IT-виробників. Позиціонуючи себе як True Value-Added IT-дистриб’ютор, BAKOTECH надає професійну перед- та пост-продажну, маркетингову, технічну підтримку для партнерів та кінцевих замовників.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук