Як доставляти товари з Китаю в Україну швидко та без посередників

1914

Китай не лише асоціюється зі світовою фабрикою з виробництва абсолютно всього, але й є фактичним монополістом у галузі новинок, що виходять на споживчий ринок. Створення трендових товарів для «Піднебесної» — це ціла індустрія.

Більшість покупців отримує доступ до цих товарів за допомогою маркетплейсу AliExpress, але є куди вигідніші майданчики, про які зараз і розповімо. 

Безліч продавців на «Алі», який є експортним маркетплейсом, перепродують товари з 1688.com — внутрішньої китайської оптово-роздрібної площадки. Там продавці встановлюють мінімум для одиниць товару або розміру покупки, але багато товарів можна придбати й від однієї одиниці. 

  • Taobao.com — роздрібний маркетплейс подібний до AliExpress, але для внутрішнього ринку. Різниця полягає в ширшому асортименті товарів (понад 1 мільярд проти 100 мільйонів) та низьких цінах при вищій якості (так би мовити, для «своїх»). 
  • Tmall.com — тут торгують виробники та їхні представники. Світові та локальні бренди розміщують тут свої офіційні магазини, дозволяючи купувати товари з мінімальною націнкою та гарантованою якістю. 

Саме тому продавці на AliExpress пропонують кешбек, різноманітні бонуси, оскільки навіть після них залишаються у величезному «плюсі». Тож чи варто заради цього переплачувати? 

Придбати товари на цих маркетплейсах та доставити їх в Україну допоможе міжнародний перевізник Meest China. Компанія має власний склад у Китаї (провінція Гуанчжоу), оскільки 1688, Taobao, Tmall здійснюють доставку тільки на території Китаю.

Іншої локалізації, крім китайської, на цих сайтах немає, тому для зручності клієнтів на сайті Meest China вбудований пошук, що дозволяє шукати товари у всіх трьох маркетплейсах, як безпосередньо, так і через категорії. Також є пошук за зображеннями товарів.

Якщо шукати товари безпосередньо на 1688, Taobao та Tmall, то рекомендуємо скористатися вбудованим у браузер Chrome перекладачем Google translate. Потім посилання на вибрані товари можна скопіювати в «пошук» на Meest China та зробити замовлення. 

Перед відправкою товарів в Україну можна замовити їх перевірку: на найменування, кількість, комплектацію, відповідність кольору і все це лише за 50 центів/кг. А також можна отримати фотозвіт, щоб впевненість у покупці була остаточною. 

Головними перевагами міжнародного перевізника Meest China, у порівнянні з посередниками та маленькими карго-компаніями, є види доставки та тарифи. Клієнтам доступні 3 види авіадоставки та залізничні перевезення, що чудово підходить для доставки комерційних вантажів. Митне оформлення також бере на себе компанія. 

В Україні посилки можуть бути доставлені до відділень Meest Express, «Нової Пошти», «Укрпошти» або кур’єром. 

Тому доставка товарів з Китаю через Meest China це ще й чудова нагода для тих, хто замислюється над початком власного бізнесу. Немає потреби шукати компанії за каталогами або особисто відвідувати виставки товарів у Китаї – більшість доступна онлайн. 

А тих, хто торгує товарами з AliExpress, легко можна обійти як за цінами, так і за асортиментом та терміном доставки. Адже, як відомо, рентабельність бізнесу — це прибуток, поділений на час. Замість очікування морських контейнерів протягом 3-6 місяців товари можна отримувати набагато швидше залізницею. 

Щодо ринку в Україні: інтернет-продажі хоч і активно зростають (в середньому 7% на рік, у 2020-20%), але їх більшість припадає на найбільші інтернет-магазини та маркетплейси. Загалом на онлайн-замовлення поки що припадає 10% платежів в Україні. І частка покупок за кордоном серед них ще менша. Але при цьому є високий попит.

Так що незалежно від того, чи збираєтеся Ви торгувати через українські маркетплейси, відкривати свій інтернет-магазин або порадувати себе та близьких подарунками до нового року — Meest China. Ваш надійний партнер у будь-якому випадку. До речі, якщо на якісь товари не знайдете знижок до 31 грудня, вони точно з’являться до китайського нового року, який наступить 1 лютого 2022 року. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук