Львівський ІТ Кластер запускає рекрутингову платформу IT Studlava

Читати на RU

Львівський ІТ Кластер анонсував запуск нового проекту — IT Studlava. Це закрита HR-платформа, на якій 170 компаній-учасниць Кластеру зможуть отримати доступ до профілів студентів та випускників його освітніх програм.

  • На IT Studlava розміщені вакансії, можливості стажування та курси від компаній-учасниць, а також резюме студентів та випускників освітніх програм Кластеру.

ІT Studlava стане майданчиком для контакту між молодими та перспективними ІТ-спеціалістами, та крутими компаніями, що є учасниками Львівського ІТ Кластеру, — відзначив Веселовський.

  • Модернізація вищої освіти була ініційована Кластером у 2015 році в рамках проекту IT Expert. Результатом співпраці компаній-учасниць із закладами вищої освіти стали 17 бакалаврських програм у трьох львівських університетах та понад 4000 студентів. Цього року з’явилися перші випускники.
  • Платформа пропонує компаніям-учасницям три рівні доступу — базовий безкоштовний пакет STANDARD та платні Silver, Gold та Platinum. Кожен з них дає можливість створити профіль компанії, публікувати вакансії та отримувати заявки на них. З деталями умов кожного з них можна ознайомитися на сайті Кластеру.
  • Попередньо кожна компанія-учасниця, яка хоче потрапити на платформу, повинна заповнити форму.
  • За словами Веселовського, усі отримані кошти через платформу IT Studlava будуть інвестовані у розвиток освітніх програм Львівського ІТ Кластеру та вдосконалення функціоналу платформи.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук