MOYO запускає власний NFT-токен: навіщо це ритейлеру?

538

Non-fungible tokens, невзаємозамінні токени, стали новим цифровим активом. Обіг NFT за перше півріччя 2021 року перевищив $2,5 мільярди: токени створюють та продають музиканти, митці, аукціонні будинки, бренди та навіть дружина Ілона Маска. 7 грудня на сайті мережі магазинів техніки та електроніки MOYO з’явилася інформація про те, що український ритейлер створив власний NFT. Отримати його можна, здійснивши покупку на сайті moyo.ua з 7 грудня до 7 лютого. Для цього під час замовлення потрібно вказати свій Binance ID у відповідному полі, і протягом 7 днів новорічний токен MOYO з’явиться в обліковому записі на Binance. 

Binance — це найбільша криптовалютна біржа в світі, і для всіх, хто поки що не знайомий з блокчейн-екосистемами, але хотів би розуміти, як працює нове цифрове мистецтво і які воно має перспективи, MOYO дарує вітальний промокод. Він надає знижку -20% на торгівлю на платформі binance.com та кешбек-ваучер на $2.

«Наближаються свята, і багато хто буде купувати техніку та гаджети для подарунків. То чому б ці покупки не зробити нагодою увійти в щось нове, трендове та цікаве в новому році? Нам буде дуже приємно, якщо перший досвід у NFT-світі для наших клієнтів буде пов’язаний з MOYO», — говорить генеральний директор компанії Валентин Івакін.

Колаборація MOYO та Binance утворилася для того, аби популяризувати можливості блокчейн-економіки та блокчейн-мистецтва в Україні. Минулого місяця ритейлер долучився до ініціативи Міністерства цифрової трансформації «Дія. Цифрова освіта», а зараз одним із перших в країні запроваджує безкоштовні токени для українських NFT-колекціонерів.

«Компанія MOYO продовжує бути флагманом інновацій для українських користувачів. Цим проєктом ми хотіли б надати нашим клієнтам можливість легкого та доступного входу в NFT-екосистему. На знак підтримки цих інновацій ми хочемо поділитися цифровою частинкою MOYO з усіма нашими клієнтами», — коментує Валентин Івакін.

«Ми раді показати нашим користувачам та клієнтам MOYO, що у NFT може бути реальне застосування. Раніше на маркетплейсі Binance NFT ми вже проводили аукціони з прив’язкою реальних призів до NFT. Зараз ми в захваті від нашої спільної кампанії, в якій клієнти MOYO отримають спеціальні NFT, бонуси та подарунки, просто здійснюючи покупки на сайті», — зазначив Іван Паскарь, маркетинг-менеджер Binance в Україні.

MOYO — національний омніканальний ритейлер техніки та електроніки в Україні, працює з 2009 року. На сьогодні мережа MOYO об’єднує понад 50 магазинів у 27 містах та єдиний в Україні цілодобовий магазин-склад техніки та електроніки MOYO 24/7 у Києві. У 2021 році компанія отримала нагороду та почесне звання «Мережа магазинів техніки №1 в Україні» від Української народної премії. В асортименті ритейлера понад 40 тисяч сертифікованих товарів від понад 500 світових виробників.

Binance — провідна світова блокчейн-екосистема та постачальник інфраструктури для криптовалютної галузі із комплексом фінансових продуктів, який включає найбільшу за обсягом біржу торгівлі цифровими активами. Платформа Binance, якій довіряють мільйони людей у світі, покликана розширити свободу грошей для користувачів. Вона пропонує унікальний портфель криптовалютних продуктів і можливостей. У їх числі торгівля і фінанси, освіта, дослідження й дані, добродійність, інвестиції й інкубація, децентралізація й інфраструктурні рішення тощо.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук