Олег Артишук із «Точка G» став акціонером Netpeak Agency

1757
1
Читати на RU

Автор блогу «Точка G» Олег Артишук став міноритарним акціонером в агенції Netpeak Agency (входить до Netpeak Group). Про це засновник Netpeak Артем Бородатюк розповів у останньому випуску програми. Телеграм-канал «Конспект« опублікував головне у форматі до 5 хвилин з майже двохгодинного інтерв’ю. Редакція AIN.UA розповідає деталі самої угоди.


За словами Бородатюка, це «перший і, можливо, останній акціонер Netpeak». Бородатюк продав частину власної долі, здійснивши кешаут. Яку долю отримав Олег Артишук не розголошують, але наголошують, що це зовсім невелика доля.

«Netpeak — лідери ринку з крутою командою та експертизою. Останні сім років вони стабільно ростуть. Для мене це синергія, тому що медійність дозволить позитивно на це впливати», — каже Артишук. 

Бородатюк також розповів редакції AIN.UA, що підприємці декілька років обговорювали можливе партнерство. В результаті зійшлись на участі Артишука в агенції. Бородатюк наголосив, що мова йде саме про агентство, а не групу Netpeak.

«Для Олега це релевантний бізнес, у нього багато контактів і розвинений нетворкінг. Тепер він може спрямовувати клієнтів в агенцію. Тобто, це нове джерело лідів у сфері, де ми самі не можемо впоратись із нетворкінгом», — пояснив Бородатюк. 

Netpeak Agency — performance marketing-агенція. В команді працює 350 людей, ARR — $15 млн. Всього в Netpeak Group — близько 900 людей. Детальніше про бізнес групи:

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук